Boze cciro pa kako ne znas, zato sto fabricki magneti nisu tako "plasticni" kao EMGcccira wrote:U 90% slucajeva, ljudi koji su izricito protiv emg magneta (gadjenje i ostale radosti) sviraju kroz neke no-name fabricke magnete. Ne znam zasto je to tako
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
- Guitar_thrill
- MF veteran
meni su samo estetski odvratnicccira wrote:U 90% slucajeva, ljudi koji su izricito protiv emg magneta (gadjenje i ostale radosti) sviraju kroz neke no-name fabricke magnete. Ne znam zasto je to tako
- mislim_stvarno
Sve je to zbog predrasuda.
Ja mislim, da ne mozes da steknes pravi utisak da li ti nesto odgovara ili ne odgovara, da li ti se svidja ili ne samo na osnovu probanja u radnji, kod ortaka, bilo gde. Potrebno je neko duze druzenje da bi mogao da kazes nije to za mene. Mislim, ja sam isto na osnovu price o EMG magnetima, bio odbijen, ali onda sam isprobao par gitara, i to je jako lepo radilo (ovde ne pricam o riljanju na 11 nego na klinu). Naravno, opet kazem, da bi mogao da znas da li ti odgovara ili ne, sta mu fali, cega ima previse, moras da provedes neko duze vreme sa tim...
Naravno, moze da te totalno odbije na osnovu jednog probanja, ali ako mu das sansu, mozda te iznenadi...
Al' sam se isr0, dajte mi medalju...
Specijalno za thrilla:

Ja mislim, da ne mozes da steknes pravi utisak da li ti nesto odgovara ili ne odgovara, da li ti se svidja ili ne samo na osnovu probanja u radnji, kod ortaka, bilo gde. Potrebno je neko duze druzenje da bi mogao da kazes nije to za mene. Mislim, ja sam isto na osnovu price o EMG magnetima, bio odbijen, ali onda sam isprobao par gitara, i to je jako lepo radilo (ovde ne pricam o riljanju na 11 nego na klinu). Naravno, opet kazem, da bi mogao da znas da li ti odgovara ili ne, sta mu fali, cega ima previse, moras da provedes neko duze vreme sa tim...
Naravno, moze da te totalno odbije na osnovu jednog probanja, ali ako mu das sansu, mozda te iznenadi...
Al' sam se isr0, dajte mi medalju...
Specijalno za thrilla:

- Guitar_thrill
- MF veteran
To mislim_stwarno!

- mislim_stvarno
Jel' kupujes o'ma? 
- Guitar_thrill
- MF veteran
naravnomislim_stvarno wrote:Jel' kupujes o'ma?
Mislim_stvarno, za Trilla je više ovako nešto

- Guitar_thrill
- MF veteran
a prekinite, pokusavam da skupim pare za JTM-a!guv'nor wrote:Mislim_stvarno, za Trilla je više ovako nešto
![]()
- mislim_stvarno
Ma jok, ja sam mislio '69.Guitar_thrill wrote:cujem da i ti planiras da stavis singlove fender '54, da dobijes taj praskav ton vintage strata
Pa ima on i LP-a.guv'nor wrote:Mislim_stvarno, za Trilla je više ovako nešto
![]()
![]()
Edit: u toku sam
mislim_stvarno wrote:Pa ima on i LP-a.![]()
Edit: u toku sam![]()
Jes', ima LP-a, ali zna se šta mu je main axe.
Samo ti skupljajGuitar_thrill wrote:a prekinite, pokusavam da skupim pare za JTM-a!![]()
Da si mi ziv i zdrav, posedovao sam i posedujem nekoliko gitara na kojima sam manje vise imao svakakve magnete, izmedju ostalog na jednoj od njih jos uvek imam emg-ove i ne svidjaju mi se. Ne svidja mi se dinamika, ne svidja mi se jacina outputa za to sto sviram a povrh svega ne svidja mi se stepen ignorisanja drveta i njegovih osobina kod tih magneta... Ako vec neko poseduje onog zlog LTD LP-a mislim da je prosto greota drzati te magnete u njemu. Just my 0.02$cccira wrote:U 90% slucajeva, ljudi koji su izricito protiv emg magneta (gadjenje i ostale radosti) sviraju kroz neke no-name fabricke magnete. Ne znam zasto je to tako
Da si ti meni ziv i zdrav, uopste se nisam obracao tebi u onom postu. Vrati se i procitaj sta sam napisao - 90%. Ti si u onih 10%, super, drago mi je zbog tebe.Bobi wrote:Da si mi ziv i zdrav, posedovao sam i posedujem nekoliko gitara na kojima sam manje vise imao svakakve magnete, izmedju ostalog na jednoj od njih jos uvek imam emg-ove i ne svidjaju mi se. Ne svidja mi se dinamika, ne svidja mi se jacina outputa za to sto sviram a povrh svega ne svidja mi se stepen ignorisanja drveta i njegovih osobina kod tih magneta... Ako vec neko poseduje onog zlog LTD LP-a mislim da je prosto greota drzati te magnete u njemu. Just my 0.02$
- Guitar_thrill
- MF veteran
znaci Cortex i ja smo 90% 
Pisao sam uopsteno... bar je takvo moje iskustvo sa emg mitologijom medj populacijom
Kulcccira wrote:Da si ti meni ziv i zdrav, uopste se nisam obracao tebi u onom postu. Vrati se i procitaj sta sam napisao - 90%. Ti si u onih 10%, super, drago mi je zbog tebe.
A i btw nije da sam izricito protiv istih, dobri su za neke stvari... I slazem se sa mislim_stvarnim