ProCo Rat 2
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: ProCo Rat 2
Gde u Beogradu ima da se kupi ProCo Rat???Hvala
Nigde! Molim!delon86 wrote:Gde u Beogradu ima da se kupi ProCo Rat???Hvala
Hvala,kako doci do iste?
-
Kill surf city
Imas jednu u halo oglasima.Listaj oglase.delon86 wrote:Hvala,kako doci do iste?
- mislim_stvarno
hahaha genijalno!!!!
Nego, jel' to sigurno proco rat? Vidim tranzistore, a pacov je valjda poznat kao pacov jer koristi integrisano kolo.

Nego, jel' to sigurno proco rat? Vidim tranzistore, a pacov je valjda poznat kao pacov jer koristi integrisano kolo.
Na netu kažu da jeste, ja se ne razumem u ovakvo pismo.
ako nema LM308 poseri se u svu rabotu.
Pozdrav svima! Na zalost, nemam ProCo Rat, mada bih jako voleo imati jedan... Spominjete nekog Rocketa, voleo bih znati ko je on i da li radi modifikacije pedala? Ako sam dobro razumeo iz napisa... Unapred zahvalan...
meni vishe lici na prvi pogled taj tatoo na jordan bosstone fuzz , neam pojma 
- Rocket Roll
On je neopisiva tajanstvena sila koja ponekad problesne oko 4 ujutro, kada si pred kompjuterom a mesec je pun.rivendale wrote:Spominjete nekog Rocketa, voleo bih znati ko je on...
dweezil wrote:meni vishe lici na prvi pogled taj tatoo na jordan bosstone fuzz
da i kad se mravi uznemire na ushtap i oglasi kreja u lugu, sa prvim mrakom Rocket je tu i doshao je po svojeRocket Roll wrote:On je neopisiva tajanstvena sila koja ponekad problesne oko 4 ujutro, kada si pred kompjuterom a mesec je pun.rivendale wrote:Spominjete nekog Rocketa, voleo bih znati ko je on...
Imam (mislim) zanimljivo pitanje
Posto imam Boss-ov DS-2 koji bleji na polici i ne mogu da ga prodam za neku normalnu kintu, dobio sam jednu ideju, pa me zanima da li je ostvarljiva. Ideja je - povaditi komponente iz pedale, uraditi klon ProCo Whiteface-a (videti klip ispod) i ugurati nekako u Boss-ovo kuciste, zatim ofarbati pedalu u crno i uraditi neki custom paintwork (tj. ja koliko se snadjem sa cetkicom u diy radinosti).
Klip:
I jos jedno pitanje, ukoliko je to preambiciozna ideja - da li se moze obican ProCo RAT modovati u ovaj Whiteface?
Posto imam Boss-ov DS-2 koji bleji na polici i ne mogu da ga prodam za neku normalnu kintu, dobio sam jednu ideju, pa me zanima da li je ostvarljiva. Ideja je - povaditi komponente iz pedale, uraditi klon ProCo Whiteface-a (videti klip ispod) i ugurati nekako u Boss-ovo kuciste, zatim ofarbati pedalu u crno i uraditi neki custom paintwork (tj. ja koliko se snadjem sa cetkicom u diy radinosti).
Klip:
I jos jedno pitanje, ukoliko je to preambiciozna ideja - da li se moze obican ProCo RAT modovati u ovaj Whiteface?