.Treba mi neka drive-distortion pedala do te cene.Da bude dobra za Claptona,ali i za malo jaci rock.Molim muzicare da mi pomognu a oni kojima je do sale i zezanja nemoj da se segace u ovoj temi vec ovde viewforum.php?f=34
 .Treba mi neka drive-distortion pedala do te cene.Da bude dobra za Claptona,ali i za malo jaci rock.Molim muzicare da mi pomognu a oni kojima je do sale i zezanja nemoj da se segace u ovoj temi vec ovde viewforum.php?f=34  

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

sl0e wrote:Skupi jos 2-3 hiljade i uzmi ts9.

nemanjavelimirovic wrote:sl0e wrote:Skupi jos 2-3 hiljade i uzmi ts9.

.Sledece nedelje idem do Nisa,pa cu da probam:BD-2,BB-2,DS-1 i OD-3.Pa kad ispazarim stavicu slike
 .Sledece nedelje idem do Nisa,pa cu da probam:BD-2,BB-2,DS-1 i OD-3.Pa kad ispazarim stavicu slike  

.A sta mislite o Bossovoj pedali Dyna Drive???Nisam skapirao,ono kao svira distorziju i ono predje u clean...jer bi mogao to neko da mi objasni?
 .A sta mislite o Bossovoj pedali Dyna Drive???Nisam skapirao,ono kao svira distorziju i ono predje u clean...jer bi mogao to neko da mi objasni?  

Ima ispred distorsion dela "drive/" tako da mislim da trazi nesto od ta dva,a posto Clapton nije neki poznat po distorziji onda....Nostradamussen wrote:OD-3 je overdrive, ja ga imam.
Gore pise da trazis distorsion, postoji ogromna razlika.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest