Brale IZUVA zvuknemanjavelimirovic wrote:Pa Guv'nore, znas da ja najvishe volim maple, ali ovo je neverovatno koliko se ne cuje da nije maple ;D
SAMPLOVI
Elem, evo ih i samplovi kroz ORANGE na GR4:
KLIN - NECK MAGNET kroz sve tri pozicije na svitchu
http://www.box.net/shared/nmojot9m31
KLIN Srednja pozicija takodje sve tri pozicije
http://www.box.net/shared/7dc9sc0amz
KLIN Bridge magnet,sve tri pozicije
http://www.box.net/shared/gd3ogpyfu4
Drajv kroz Twin Reverb i TS9
http://www.box.net/shared/tt60x6jop3
Nemanja u zemlji telekastera part 3 XD
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- johnny_b_good
Re: Nemanja u zemlji telekastera part 3 XD
muuu muuu muuusirac-šunka wrote:Triput ura za Nemanjino stado taladi!![]()
![]()
-
Enterprise
Svaka cast mate,gitara zvuci ko zmaj.....

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Brodski Dnevnik no1....
Skapirah kako da namestim preamp...dakle meni najbolje da se lepo ceo ekvilajzer iskljuci i da se aktiva koristi samo za boost ili out of phase bez bojenja tona jer je i izvorni ton dovoljno dobar, dakle sve na off i cao, a opet dobija boost i te kakav...
a ostaje karakter na sve tri pozicije...Covece ovo je revolucija...
tri telekastera u jednom...

Skapirah kako da namestim preamp...dakle meni najbolje da se lepo ceo ekvilajzer iskljuci i da se aktiva koristi samo za boost ili out of phase bez bojenja tona jer je i izvorni ton dovoljno dobar, dakle sve na off i cao, a opet dobija boost i te kakav...
Au jbt kakav zmaj od gitare, nemam reci... 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Minimalni Offtopic
Jedno obaveshtenje, poshto verovatno ce jos neko pogledati ovu temu, a stavicu u jos par tema.... NE KUPUJTE NIKAD NIKAD NIKAD DR Zice za el. gitaru. Koshtale su me oko 2 sata nerviranja i ko zna koliko dana zivota. Dakle na gitari koju sam uzeo sam dobio elixir zice, ali je jedna od njih od stajanja bila malo ostecena, pa sam resio da kao i svaki put kad uzmem gitaru novu, da zamenim zice....I onda shta se desilo...Dobio sam uz gitaru na poklon DR zice koje su oko 600kinti u radnji...Stavio lepo zice sve po PS-u na gitaru i gle, nishta ne kotira kako treba. Ok, reko', moguce da su drugacije zice i ono nije nikakav problem setupovati intonaciju...KAD ONO NE MOZE! Dakle nove zice izvadjene iz pakovanja i odmah stavljene na gitaru, ne kotiraju, prave cudne fret buzzove i kojekakva sranya. Znaci neverovatno. Ja sam naravno pomislio da nije neshto do gitare pa sam bio u fazonu, ma je*em ti sve, nova gitara pa zayebava i posle dve tri pljuge, reko' ajde da proverim na netu shta kazu za DR zice kad u jednom postu neki lik kaze da ih ne koristi jer ne moze da istonira gitaru sa njima. Sva sreca imao sam jos jedan komplet vernog Ernie Ball-a i u 4.15 ujutru krenuh na posao...Stavio zice i sa Ernie Ball's nema nikakvog fret buzz-a (osim na jednom pragu koji je takav fabricki, a koji cu srediti sledece nedelje), kotira perfektno i sve je ok. PROKLETE BILE DR zice. Ko ih kupi bacio je pare.
Jedno obaveshtenje, poshto verovatno ce jos neko pogledati ovu temu, a stavicu u jos par tema.... NE KUPUJTE NIKAD NIKAD NIKAD DR Zice za el. gitaru. Koshtale su me oko 2 sata nerviranja i ko zna koliko dana zivota. Dakle na gitari koju sam uzeo sam dobio elixir zice, ali je jedna od njih od stajanja bila malo ostecena, pa sam resio da kao i svaki put kad uzmem gitaru novu, da zamenim zice....I onda shta se desilo...Dobio sam uz gitaru na poklon DR zice koje su oko 600kinti u radnji...Stavio lepo zice sve po PS-u na gitaru i gle, nishta ne kotira kako treba. Ok, reko', moguce da su drugacije zice i ono nije nikakav problem setupovati intonaciju...KAD ONO NE MOZE! Dakle nove zice izvadjene iz pakovanja i odmah stavljene na gitaru, ne kotiraju, prave cudne fret buzzove i kojekakva sranya. Znaci neverovatno. Ja sam naravno pomislio da nije neshto do gitare pa sam bio u fazonu, ma je*em ti sve, nova gitara pa zayebava i posle dve tri pljuge, reko' ajde da proverim na netu shta kazu za DR zice kad u jednom postu neki lik kaze da ih ne koristi jer ne moze da istonira gitaru sa njima. Sva sreca imao sam jos jedan komplet vernog Ernie Ball-a i u 4.15 ujutru krenuh na posao...Stavio zice i sa Ernie Ball's nema nikakvog fret buzz-a (osim na jednom pragu koji je takav fabricki, a koji cu srediti sledece nedelje), kotira perfektno i sve je ok. PROKLETE BILE DR zice. Ko ih kupi bacio je pare.
- mislim_stvarno
Cestitke na kupljenom teletu...
(opet tele
)
Zezam se, nek te lepo sluzi
(opet tele
Zezam se, nek te lepo sluzi
Prvo - cestitke! Mada se cuje da je onaj Fendjer mnogo ozbiljnija djitra.nemanjavelimirovic wrote:Minimalni Offtopic
A zice, pa jbg, malo drugojacija tenzija - novi setup.
Mocan zvuk neck singla!!!
Cestitam na gitari!!!
Cestitam na gitari!!!
Skupljas telad pa to ti je
samo napred
na cleanu stvarno odlicno zvuci, mada mi se drajv ne svidja, mada kapiram da je nisi zbog toga kupovao
u zdravlje nek te sluzi

u zdravlje nek te sluzi
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hvala svima!! Evo i sa pojacala (RANDALL) uzivo, stim da je opet pojacalo tu gde stoji a mikrofon na 3 mtra od njega (znam, lenj sam)....
klin
http://www.box.net/shared/g2kopydj2o
drajv
http://www.box.net/shared/mtstndue7k
klin
http://www.box.net/shared/g2kopydj2o
drajv
http://www.box.net/shared/mtstndue7k
O da, predivna djitra! Pretpostavljam da je iz stanovite novosadske radnje, ista ona koju sam pre jedno mesec-dva probao i emotivno se vezao. Al nisam ja kupovao nego mali bata, a on nije hteo da slusa nego je uzeo strata, Blejda naravno... U svakom slucaju, budi dobar prema njoj! 
covek ajde kupi i meni jednog telekastera, mislim kad te krenulo vec
Cestitam na kupovini
Cestitam na kupovini
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hehhe, pa da to je taj komad!Bozha wrote:O da, predivna djitra! Pretpostavljam da je iz stanovite novosadske radnje, ista ona koju sam pre jedno mesec-dva probao i emotivno se vezao. Al nisam ja kupovao nego mali bata, a on nije hteo da slusa nego je uzeo strata, Blejda naravno... U svakom slucaju, budi dobar prema njoj!
Thnax, cuvacu je
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pazi, da sam neki lovaran, nikakav problem nebi bioCritical wrote:covek ajde kupi i meni jednog telekastera, mislim kad te krenulo vec![]()
Cestitam na kupovini
Ma pazi, provalio sam da se pre vezujem za gitare koje sam izabrao tj. koje sam posle dugotrajnog isprobavanja kupio nove jer drugacije je kad imash neke pare pa odesh i kupish sebi po izboru instrument nego kad vidish neshto lepo na oglasima pa onda uzmesh, a za neo vreme skontash da to nije bash to...Shto se tice zvuka single telecastera, ovaj blade zavrsava pricu na svim poljima i vintage i modern jer ima preamp i fakticki tri razlicite boje tona...shto je meni samo plus, e sad baterija jedna manje vishe ...nisu skupe a kontam da u gitarama traju dugo...Mada radi on i bez iste na poziciji gde je iskljucen preamp i to radi kao pravi telac, a na pozicijama 1 i 3 ima onako vishe moderniji zvuk i daje malko vishe outputa (tako sam namestio), stim da je pozicija 1 ono ultra moderna za veci gain (koliko single agnet moze da podnese) a pozicija 3 je onako chickenpicking trip dakle za neki craham coxon fazon (kao 52-jka)...