POMOC!!! Gde mogu da nadjem jacskon ili ibanez vrat??
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Jamiroquai
POMOC!!! Gde mogu da nadjem jacskon ili ibanez vrat??
Interesuje me gde mogu da nadjem jackson reverse ili ibanez revrse vratove (po mogucstvu sa Sharkteeth inlay-om na fret) pomoAGAJTE!???
- mislim_stvarno
Re: POMOC!!! Gde mogu da nadjem jacskon ili ibanez vrat??
Kod nas skoro nikako. Mozes da probas da cekas da se pojavi u oglasima, ali 99% sam siguran da nece izaci reverse, ako u opste izadje neki.
Druga mogucnost je da platis nekom majstoru da ti napravi, i treca je ebay, ali srecom, kod nas to mozes samo preko nekih prodavnica koje uzimaju lep procenat + sto je obicno i taj vrat preko net-granice dosta skup...
Druga mogucnost je da platis nekom majstoru da ti napravi, i treca je ebay, ali srecom, kod nas to mozes samo preko nekih prodavnica koje uzimaju lep procenat + sto je obicno i taj vrat preko net-granice dosta skup...
- Jamiroquai
konkatkrao sam majstore,jbm li ga ,mozda ipak ovo ipak da premestim pravljenje gitara i sl??? pa se mzoda neko javi
- tHe bLuEsMaN
Moj savet ti je da ne chekash da se pojavi,jer kako je rekao Mislim Stvarno 99% se nece pojaviti,vec da ti postavish oglas da kupujesh Ibanezov ili Jacksonov vrat,pa ti se mozhda neko javi...