500e i nije tako malo, samo polako i temeljno, probaj sto vise od nabrojanog, pa se javi da se cestitamo!
Bass glave koja predlazete...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Bass glave koja predlazete...
Za te pare imas i par valjanih Hartke glava...
500e i nije tako malo, samo polako i temeljno, probaj sto vise od nabrojanog, pa se javi da se cestitamo!
Tiki ima Tour 700 glavu (a 450 je sve isto samo snaga manja ) a nije ni toliko skupa
ovo mozda nekad posle kad budes trazio Pro glavudzu

ovo mozda nekad posle kad budes trazio Pro glavudzu

@solomon:
hahaha
druze moj lako cu ja pro seriju naci, samo novca nema
znam, samo me Peavey 450(!) i 115 (donekle) zanimaju od te firme.
hahaha
druze moj lako cu ja pro seriju naci, samo novca nema
znam, samo me Peavey 450(!) i 115 (donekle) zanimaju od te firme.
115 kabinet ili kombo neki ?
kabinet, ali na kabinete trenutno ne mislim (najverovatnije uzimam Warwickov 400W cab)
Kako ih ije sramota da na jednu tako tradicionalnu stvar stave tako dizelaske plave LEDove?Solomon wrote:ovo mozda nekad posle kad budes trazio Pro glavudzu![]()
Ima jedan Acoustic B320, na kupujem-prodajem. Na slici deluje ocuvano, a ni cena nije luda.
To bi trebalo probati...
To bi trebalo probati...
- sirac-šunka
- vragolan
To bih i ja (izmedju ostalog) voleo... 
-
KirilStipsa
- supersonic
prvo, ovaj ampeg je preskup ovdje na sajtu kupujemprodajem.Drugo, to pojačalo jbg, ono, ima taj svoj šmek, ali ni približno kao npr. V2, da ne kažem nešto drugo ...Zašto to kažem ? Pa bio sam u prilici da pazarim ovo i odmah sam odustao.Prvo.Od potenciometara, ima samo gain i tri equalizer-a. To mi je smetalo.A ovo pojačalo kao pojačalo ne vrijedi iznad 600- ajde da kažem 650 € ako je ono tip top stanje.Ako su trafo-i originalni, ako su lampe nove i ako je očuvan ovako fizički.
dakle 850 € - preskupo. Za te pare može da se nađe V2 - kako okreneš .A bolji je ono - 2435 puta
dakle 850 € - preskupo. Za te pare može da se nađe V2 - kako okreneš .A bolji je ono - 2435 puta
-
KirilStipsa
Ok, malo je offtopic generalno ampeg... al' moram...
To sto pise kao cena ne mora da ima veze sa zivotom... malo je ljudi kojima uopste treba lampaska glava od 40 kila iz '70ih. Verovatno bi dao sve zajedno (sa boxom 2x15) za soma... mada, da ne gresim dusu...
Ovaj amp nije za svakoga... i ima svoj karakter od kog ne odstupa ni malo (iako nema "samo 4 pota", ima i one switch-eve koji itekako "farbaju"). Meni se jako svidja... V2 nisam probao... ali znam da su iz V serije sve sem V4B gitarska pojacala (koja su koriscena i za bass). V4B je zvuk SVTa za manje pare, sa manjom tezinom... i sa manje snage...
... voleo bih da mi objasnis zasto je v2 bolji...
To sto pise kao cena ne mora da ima veze sa zivotom... malo je ljudi kojima uopste treba lampaska glava od 40 kila iz '70ih. Verovatno bi dao sve zajedno (sa boxom 2x15) za soma... mada, da ne gresim dusu...
Ovaj amp nije za svakoga... i ima svoj karakter od kog ne odstupa ni malo (iako nema "samo 4 pota", ima i one switch-eve koji itekako "farbaju"). Meni se jako svidja... V2 nisam probao... ali znam da su iz V serije sve sem V4B gitarska pojacala (koja su koriscena i za bass). V4B je zvuk SVTa za manje pare, sa manjom tezinom... i sa manje snage...
... voleo bih da mi objasnis zasto je v2 bolji...
- sirac-šunka
- vragolan
Malo li je? Što se mene tiče, pojačalo mož da ima i jedan pot, ako dobro radi i odlično se čuje...supersonic wrote:Prvo.Od potenciometara, ima samo gain i tri equalizer-a.
-
KirilStipsa
Pogotovo ako znas da i SVT ima "samo gain, i tri eq"... mnogima to ne smeta... al' ima svakakvih... mozda neki modeling amp instead?
-
dedinorodjeno
imam glavu orange org 120 iz ...73 ocuvana interesuje me kolko vredi
Ako je u skroz originalnom stanju, možeš da je prodaš za 600-700e u zavisnosti od stanja, a vredi mnogo više, nekome, nekome ne vredi ni toliko. Sve je to relativno.