svejedno, dobra stvar. Svidja mi se uverljiva pricha.
Minijatura
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Minijatura
Po zvuku bih rekao da nije cistokrvni lampas. Ima i malo tranzistora u njemu 
He, he, fala. Cistokrvni vintage lampas, ipak. 
Taj ''tranzistorski'' vajb potice verovatno do kamere...
Taj ''tranzistorski'' vajb potice verovatno do kamere...
Тек сам скоро набасао на ову тему. Нисам преслушао све снимке, али ово што јесам свакако вреди пажње. По мени, твој највећи квалитет је што се не уочава ко су ти свирачки узори. Мислим, ко слуша гитаристе асоцираће га понешто, али нема тог копикет линка код тебе, и то је сјајно. Овај њуејџ блуз је фриповштина, али боља него што би сам Фрип данас урадио. Џаст го он.
U, hvala! Ovo su bas ozbiljne pohvale! 
ali nikada mu necemo oprostiti js1000...nikada

Hahahaha, muki, mator sam ja za tu djitru...
Smesno bi mi stojala...
Smesno bi mi stojala...
to ti mislis

and vaaalaaaaa

and vaaalaaaaa
E, evo, iscijedih novu stvar... Ovu sam radio duze no sto obicno radim pesmicke... Ali ipak ne dovoljno dugo da napravim ljuCki bubanj, to me bas mrzi...
Jednom ce i to da padne, samo da skinem Nesvil set za EZ drummer, i da nadjem tonu dobre volje i zivaca za tu akciju.
Intervali
Jednom ce i to da padne, samo da skinem Nesvil set za EZ drummer, i da nadjem tonu dobre volje i zivaca za tu akciju.
Intervali
-
nenadnenad
Hvala, Nenade, imam, ali i ti lupovi su suvise kratki... 
Ma kombinovanje i mala modifikacija nekoliko lupova, znam, ali me i to mrzi da radim...
Ma kombinovanje i mala modifikacija nekoliko lupova, znam, ali me i to mrzi da radim...
Dobra ti ova nova ! Kao i one stare !

Evo apdejtovane verzije, mada za taj vestak od bubnja nema resenja, sem crtanja do besvesti u drum editoru:
http://www.box.net/shared/qy1ltzlovz
(El sad bolje, Nenade?
)
http://www.box.net/shared/qy1ltzlovz
(El sad bolje, Nenade?
-
nenadnenad
Ma ne, nisam ja imao zamerke sad na bubnjeve, nego si reko da nisi napravio ljuCki bubanj.
Nije velika razlika po meni u kvalitetu zvuka bubnjeva al mi se cini da su gitare glasnije od bubnja za razliku od prvog snimka, deluje bolje sto se toga tice.
Pustao sam bratu to sto sam kucao, pitao ga za zvuk bubnjeva al mu se nije svideo , a ni meni na njegovim zvucnicima koji su x20 bolji od mojih plastikanera.Nekako je bio previse ispeglan zvuk al ja nisam podesavao nivoe mikrofona ili radio bilo kakvu produkciju posto ni nemam pojma.
Nije velika razlika po meni u kvalitetu zvuka bubnjeva al mi se cini da su gitare glasnije od bubnja za razliku od prvog snimka, deluje bolje sto se toga tice.
Pustao sam bratu to sto sam kucao, pitao ga za zvuk bubnjeva al mu se nije svideo , a ni meni na njegovim zvucnicima koji su x20 bolji od mojih plastikanera.Nekako je bio previse ispeglan zvuk al ja nisam podesavao nivoe mikrofona ili radio bilo kakvu produkciju posto ni nemam pojma.
Pa da, Nashville je malo tisi, suptilniji od ovog default seta, a malo sam i digao visoke na gitarama, bas i ritam gitaru.
Na jednom drugom forumu, covek koji se bavi produkcijom profesionalno, kaze da bubanj lomi pesmu na vrlo pogresan nacin, i da to bas upada u usi... Svestan sam toga, ali jednostavno ne znam kako da rasporedim udarce, sta da dodam, gde da oduzmem, da to zvuci iole pristojnije...
Inace, mislim da je sam zvuk bubnja koji daje EZ drummer odlican. Cuo si onaj firmin demo, nema sanse da bih prepoznao da nije svirao covek, i da nisu pravi bubnjevi...
Jes' da je ovo samo prezentacija ideje, ali bih voleo da sto ubedljivije zvuci.
(Treba mi bubnjar za ovakve stvari, def
)
Na jednom drugom forumu, covek koji se bavi produkcijom profesionalno, kaze da bubanj lomi pesmu na vrlo pogresan nacin, i da to bas upada u usi... Svestan sam toga, ali jednostavno ne znam kako da rasporedim udarce, sta da dodam, gde da oduzmem, da to zvuci iole pristojnije...
Inace, mislim da je sam zvuk bubnja koji daje EZ drummer odlican. Cuo si onaj firmin demo, nema sanse da bih prepoznao da nije svirao covek, i da nisu pravi bubnjevi...
Jes' da je ovo samo prezentacija ideje, ali bih voleo da sto ubedljivije zvuci.
(Treba mi bubnjar za ovakve stvari, def