Nc. Satirijani jesinisake wrote:P.S. Ipak je Vai caca...
Malmsteen - kreten ili...
Re: Malmsteen - kreten ili...
This's just in:LazaRocker wrote:kad nauci malmsvinj da svira b.b kinga nek mi se javi

- Dersu Uzala
Od...Rush, ili...?Duane wrote:kad malmsteen odsvira jacob's ladder, nek se onda javi...
cccira wrote:Nc. Satirijani jesinisake wrote:P.S. Ipak je Vai caca...
cccira wrote:This's just in:LazaRocker wrote:kad nauci malmsvinj da svira b.b kinga nek mi se javi
el ovo musko il zensko?
nijedno, to je crnac!
Doolio wrote:nijedno, to je crnac!
Majkl Dzekson? 
aaaaaaaaaaaaaaaahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahacccira wrote:This's just in:LazaRocker wrote:kad nauci malmsvinj da svira b.b kinga nek mi se javi
aaaaaaaaaaaaahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahDoolio wrote:nijedno, to je crnac!
THE TOPIC!
/ko bi reko da ce vikinzi ikad doneti toliko smeha svetu(a da nisu soni ili erikson)/
- Guitar_thrill
- MF veteran
samo bih izjavio da mi je Vaieva verzija Little Wing-a sa onog koncerta iz Londona jedna najruznijih verzija(posle skid row verzijesinisake wrote:A u kom je fazonu, ako nije u brzinaskom?
P.S. Ipak je Vai caca...
ne znam kakve to veze ima sa Maslmsteenom, osim valjda da ni Vai ne zna BB Kinga da svira
- mislim_stvarno
Kako to ni Vai ne znam..., ko to jos ne zna da svira bb kinga? Zar nismo gore utvrdili da malmesvinj zna da svira bb kinga? Imas cak i foto dokaze...Guitar_thrill wrote:ni Vai ne zna BB Kinga da svira
Ko zna, mozda nam cccira dobavi i dokaz da i cika steva zna da svira bbja....
Evo, sad cu da ti objasnim...ne znam kakve to veze ima sa Maslmsteenom,
Ovde se jasno vidi da Malmstin ne moze da se uzdrzi od arpedjiranja i tries dvojki, cak i kad se svira ovakva stvar, u kojoj bi ipak trebalo vise da se ide na filing, nego na cepacinu.
Mislim, za me je on brzinac par excellence.
- Guitar_thrill
- MF veteran
ma mislio sam kakve veze ima moj post o Vaievoj verziji u Londonu bez maslmsteena sa ovdasnjim Malmsteenomsinisake wrote:Evo, sad cu da ti objasnim...ne znam kakve to veze ima sa Maslmsteenom,![]()
Ovde se jasno vidi da Malmstin ne moze da se uzdrzi od arpedjiranja i tries dvojki, cak i kad se svira ovakva stvar, u kojoj bi ipak trebalo vise da se ide na filing, nego na cepacinu.
Mislim, za me je on brzinac par excellence.
ma moze on da ima i 10 bb-ja, ne moze on da svira bez duse, taj bb bi recimo u rukama nekog pravog gitariste koji svira sa dusom zvucao prelepo, ali posto je za Malmsteena dokazano da nema dusu, onda mu dzabe i taj bb i svemislim_stvarno wrote: Kako to ni Vai ne znam..., ko to jos ne zna da svira bb kinga? Zar nismo gore utvrdili da malmesvinj zna da svira bb kinga? Imas cak i foto dokaze...![]()
Ko zna, mozda nam cccira dobavi i dokaz da i cika steva zna da svira bbja....![]()
![]()