Nisu ni blizu EKV-a.Eleonora wrote:Loša kopija EKV-a!
Šta mislite o Van Gogh-u?
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
To videlo EKV nije! Vizuelno, nemaju nista svoje, ili kopiraju U2, ili Manu Chao, u poslednje vreme i My Chemical Romance...dakle, nije za pohvalu....S druge strane, muzicki........mnogo forsiraju taj neki etno zvuk, i sve su mi losiji...Uzivo, cista elektronika (dakle, tuc-tuc-tuc)... "Neko te ima nocas" se nalazi na repertoaru grand pevaca/pevacica, cisto sumnjam da iko drugi izvodi uzivo ista od doticnog benda... Za pohvalu....jedino spot za pesmu "Plastelin"....
Harrison wrote:To videlo EKV nije! Vizuelno, nemaju nista svoje, ili kopiraju U2, ili Manu Chao, u poslednje vreme i My Chemical Romance...dakle, nije za pohvalu....S druge strane, muzicki........mnogo forsiraju taj neki etno zvuk, i sve su mi losiji...Uzivo, cista elektronika (dakle, tuc-tuc-tuc)... "Neko te ima nocas" se nalazi na repertoaru grand pevaca/pevacica, cisto sumnjam da iko drugi izvodi uzivo ista od doticnog benda... Za pohvalu....jedino spot za pesmu "Plastelin"....
Bez uvrede brate ali siguran sam da ne kopiraju my chemical romance
-
Molim vas molim vas, nemojte ni da uporedjujete EKV sa Van Goghom... Zato sto to jednostavno nema smisla
Inace jedino sto je jos dobro u tom bendu jeste Bane... Sjajan gitarista, i veoma dobar lik. Cesto dolaze kod nas u Kovacicu i Padinu... Gluvako bend... u sastavu benda su i Zeka i Djavo
hehehe...