ako sam ja nesto ovde skontao, deluje mi kao da Dersu na momente prica sa samim sobom,i kada citira nekog drugog, uopste nema veze odgvor sa citatom
 ako sam ja nesto ovde skontao, deluje mi kao da Dersu na momente prica sa samim sobom,i kada citira nekog drugog, uopste nema veze odgvor sa citatom  
 inace meni se svidja kako zvuci, valjda volim taj bunar zvuk...cestitam Dweezil

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

na komplimentima i kreativnim sugestijama, ma dobro Dersu je mozda presao sa jednog piva na drugo pa dok se navikne
 na komplimentima i kreativnim sugestijama, ma dobro Dersu je mozda presao sa jednog piva na drugo pa dok se navikne  
   pa jeste malo iz bunara posto je sve snimano relativno tiho
  pa jeste malo iz bunara posto je sve snimano relativno tiho   a sto se tice samog zvuka neam pojma meni je ono bash zdrav sound maximalno, jasno siroko i definisano.
  a sto se tice samog zvuka neam pojma meni je ono bash zdrav sound maximalno, jasno siroko i definisano. 

Guitar_thrill wrote:ako sam ja nesto ovde skontao, deluje mi kao da Dersu na momente prica sa samim sobom,i kada citira nekog drugog, uopste nema veze odgvor sa citatom

inace meni se svidja kako zvuci, valjda volim taj bunar zvuk...cestitam Dweezil
 Peavey na clean kanalu etc....
 Peavey na clean kanalu etc....Users browsing this forum: No registered users and 1 guest