Da se osmirgla.Sta je sa vratovima koji imaju shark tooth inlays?Ako takav vrat vremenom postane kao ovaj na slici,da li i on moze da se osmirgla a da se ne ostete inlayevi?A?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Funkomat wrote:Zasto bi to sredjivao??
dweezil wrote:da bi jedan pristojan maple vrat tako izgledao mora da prodje minimum 30 godina uz extremne uslove.
Inlejevi su obicno dovoljno debeli pa ako smirglas rukom, pre ce da se desi da ti otpadne ruka, neko da ih presmirglas u potpunosti do drveta ispod njih... Za shark inlejeve vec nisam siguran, ali pretpostavljam da bi i oni morali da budu solidno debeli...Margos wrote:... da li i on moze da se osmirgla a da se ne ostete inlayevi?A?
Meni nije jasno zasto ljudi daju lovu da im gitare tako izgledaju...Fenderman wrote:
ali ni meni nije jasno zasto bi to sredjivao. ljudi placaju lovu da im gitare tako izgledaju.
Ma ja to ovako,informativno.Sta ako recimo kupim neku lepu dzitru sa javorovim fingerboardom,hoce li taj javor ostati lep i beo recimo 5 godina?Funkomat wrote:Zasto bi to sredjivao??
E to hocu da cujem!dweezil wrote:da bi jedan pristojan maple vrat tako izgledao mora da prodje minimum 30 godina uz extremne uslove.
Z*Z*Z wrote:Samo ti to daj meni a ja cu ti vec nabaviti jedan noviji
Da.ali zamisli nekog Jacksona sa vratom u takvom stanjuness wrote:Vintage look je sada u modi
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests