Poslusacu te.Imam da kupujem deo po deo.Vec mi je u planu da narucim ove civije sto si reko. E sad ja sam ukucao kao sto si mi rekao da vidim koliko ce ukupno da me kosta i ono je pisalo ovako:Subtotal: $26.95
Shipping: $13.00
Tax: $0.00
Total: $39.95
E sada me zanima dali je to sve sto cu morati da platim ili cu morati i da placam kada budem preuzimao.????
Izrada El. Gitare-Da li se isplati
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Izrada El. Gitare-Da li se isplati
Da bi napravio pristojan instrument, samo za hardware (bridge, civije, magneti, elektronika, truss rod) moras da odvojis oko 200e. Ovo sto ti hoces za ispod 100e je djubre, i ni malo ne bi bilo fer, lepo, posteno da prodajes takvu gitaru, jer ce ona sa rucnim radom izaci preko 300e, a za te pare imas da biras kvalitetne instrumente.
Ako hoces samo za sebe da pravis, go ahead, igraj se, ali i u tom slucaju je pametnije da koristis kvalitetne delova. Mislim, i za 100e imas da kupis polovnu, a i novu gitaru (squier bullet).
Ako hoces samo za sebe da pravis, go ahead, igraj se, ali i u tom slucaju je pametnije da koristis kvalitetne delova. Mislim, i za 100e imas da kupis polovnu, a i novu gitaru (squier bullet).
Re: Izrada El. Gitare-Da li se isplati
Tranx, to je sve što njima plaćaš i onda još nekih 70 dinara kada ti donese poštar paket. Moj ti je savet da kupuješ po nekoliko delova da ne bi morao baš za svaki deo posebno da plaćaš poštarinu.
mislim_stvarno ti je lepo rekao, 200 evra je neki minimum da bi kupio normalne delove. Ako bi da treniraš onda uzmi i onaj komplet od 100$ koji si postavio na prvoj strani ali to će ti služiti samo da vežbaš izradu i kako da sve delove staviš na svoje mesto, ali od zvuka nemoj nešto posebno da očekuješ.
Evo još jedan savet od mene, napravi detaljnu listu svih delova koji su ti potrebni jer može lako da se desi da zaboraviš recimo tačkice za označavanje pragova na fingerboardu ili sa strane, kost za nut ili neku drugu sitnicu.
mislim_stvarno ti je lepo rekao, 200 evra je neki minimum da bi kupio normalne delove. Ako bi da treniraš onda uzmi i onaj komplet od 100$ koji si postavio na prvoj strani ali to će ti služiti samo da vežbaš izradu i kako da sve delove staviš na svoje mesto, ali od zvuka nemoj nešto posebno da očekuješ.
Evo još jedan savet od mene, napravi detaljnu listu svih delova koji su ti potrebni jer može lako da se desi da zaboraviš recimo tačkice za označavanje pragova na fingerboardu ili sa strane, kost za nut ili neku drugu sitnicu.