R. M. Točak
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
-
Re: R. M. Točak
nothing lasts forever but the earth and sky
- Guitar_thrill
- MF veteran
ajde neka kuja bar odsvira Mornara od Yu grupe....ne sme, zatvorio se u sobu, i svira Mornara samo za sebe....ajde bre zavarava nas Tocak dobrih 15 godina!Duane wrote:al ti konstanto tretiras coveka kao potrosnu robu...Trzalica wrote:Šta bi? El' se Točak okrenuo oko svoje ose i sada cepa Betovena(ki što Zele iz Divljih Jagoda 'lomi' Mocarta) ili i dalje šalje 'law'ere' da ga odbrane da se muzika ne svira za mase već samo za sebe u dnevnoj sobi?!?
Ah da, kada ćemo čuti nešto i od točka pa makar bila ona melodijica "Fur Elise"?!?
- Guitar_thrill
- MF veteran
nece ni to dugo...2012. ode sve!nenadnenad wrote:nothing lasts forever but the earth and sky

Ovo je ironija, nadam se. Ako nije...ki što Zele iz Divljih Jagoda 'lomi' Mocarta

- Guitar_thrill
- MF veteran
i ja sam pomislio da je ironija, pa nisam hteo da potenciram tu izjavusinisake wrote:Ovo je ironija, nadam se. Ako nije...ki što Zele iz Divljih Jagoda 'lomi' Mocarta

Ja sam jedino svoje profesore na fakultetu tretirao kao intelektualce ... rokere i to istrošene tretiram u meri u kojoj vredi njihova muzika i količini u kojoj se prodaju njihovi albumi.Duane wrote:al ti konstanto tretiras coveka kao potrosnu robu...

Btw. kakva ironija može biti u tome kada gitarista Divljih Jagoda svira Turski marš?!? Da to možda ne zvuči loše? Možda vi bolje odavde sa foruma svirate?!? Ne razumem?!?
Ne kapiram kako to da se uvek jave pojedinci koji bukvalno kritikuju moj nick na ovom forumu ljuti što kritikujem ne(postojeću)/muuuziku Točka, dok s' druge strane uopšte ne pokušavaju da raspravljaju o muzici Radomira Mihajlovića Točka nakon poslednjeg okupljanja prema kojoj je upućena moja kritika ma koliko sarkastično to delovalo?!?
Opravdajte muzičko umeće dotičnog gospodina, nemojte mi samo pisati pričice o tome kako je svirao unazad melodiju Blekmuru ili ne daj bože to da svira klasiku i podučava svoje kćeri koje pretiču Betovena i Mocarta po kvalitetu ... koga to treba da impresionira na nevidjeno?!?
Last edited by Trzalica on 13 Dec 2009, 23:35, edited 1 time in total.
Zvuci ocajno.Da to možda ne zvuči loše?

sinisake wrote:Zvuci ocajno.Da to možda ne zvuči loše?

Nesumnjivo.
Ocito je da nemas veze sa gitarom, ako ti se to svidja.
Ali, nista zato, vazno da je Zele, za razliku od Tocka, jos aktivan i spreman da isporuci mnostvo hitova i eksplozivnih solaza.

Ocito je da nemas veze sa gitarom, ako ti se to svidja.

Ali, nista zato, vazno da je Zele, za razliku od Tocka, jos aktivan i spreman da isporuci mnostvo hitova i eksplozivnih solaza.

Uze mi rec iz tastaturesinisake wrote:Ocito je da nemas veze sa gitarom, ako ti se to svidja.![]()

nemojte tako, zele ima lepu gitaru 

Citam,citam i prosto ocima svojim ne verujem.Cutao sam dok neki tu lik nije pomenuo onog nesretnog Zeleta,e tu sam puk'o.Pominjati njega ,a kamoli ga porediti sa Tockom je tezi slucaj,da ne kazem nesto drugo !
R.M je totalno autentican lik ,i kao gitarista-stilski,i kao gitarista -tonski,i KAO KOMPOZITOR,i KAO COVEK! O onom drugom, ni ime necu da mu izgovorim,necu ni da pricam.Ne zelim da budem nepristojan ,niti svadjalacki nastrojen,ali sto je mnogo,mnogo je.
Dakle,domaci glasi:
1.POSLUSATI ALBUM GRUPE SMAK-ZASTO NE VOLIM SNEG
2.ISTI ANALIZIRATI (harmonski i melodijski)
3.UPOREDITI SA SVETSKOM SCENOM TOG VREMENA (a i ovog,bogami)
4.Ponovo se javiti na forum sa izvinjenjem i sa obecanjem da se vise nece pominjati nepristojna imena poput S.L.
Ljudi,treba da budemo ponosni, sto i ovako mala zemlja kao sto je nasa, ima svetskog ali BUKVALNO SVETSKOG AUTORA-RADOMIRA MIHAJLOVICA TOCKA!
Jos jednom izvinjenje ako sam bio grub.To je bilo onako roditeljski, a i kolegijalno.
R.M je totalno autentican lik ,i kao gitarista-stilski,i kao gitarista -tonski,i KAO KOMPOZITOR,i KAO COVEK! O onom drugom, ni ime necu da mu izgovorim,necu ni da pricam.Ne zelim da budem nepristojan ,niti svadjalacki nastrojen,ali sto je mnogo,mnogo je.
Dakle,domaci glasi:
1.POSLUSATI ALBUM GRUPE SMAK-ZASTO NE VOLIM SNEG
2.ISTI ANALIZIRATI (harmonski i melodijski)
3.UPOREDITI SA SVETSKOM SCENOM TOG VREMENA (a i ovog,bogami)
4.Ponovo se javiti na forum sa izvinjenjem i sa obecanjem da se vise nece pominjati nepristojna imena poput S.L.
Ljudi,treba da budemo ponosni, sto i ovako mala zemlja kao sto je nasa, ima svetskog ali BUKVALNO SVETSKOG AUTORA-RADOMIRA MIHAJLOVICA TOCKA!
Jos jednom izvinjenje ako sam bio grub.To je bilo onako roditeljski, a i kolegijalno.
E da, jos nesto.Ako se vec pominje "TAJ FAMOZNI TURSKI MARS" onda bi trebalo da se zna da ga je onaj nesretnik, kome necu ime da pominjem, odsvirao totalno ne dinamicki, a u umetnickom smislu-TOTALNI KICERAJ(skrnavljenje Mocarta),da ne pominjem da je i aranzerski promasio(uvertira besmislena,preduga,pretenciozna-kako mali Mujica zamislja heavy-metal mistiku),izbor farbi na sintisajzeru-jeftin...)
Pa jel zato Despic pisao knjige,he,he,he?
p.s. Jedna mala,licna opaska:
Gde su izvesnom gospodinu,kome ime necu ni da pominjem,svi ti Les_Paul-ovi i stratocasteri od ko zna koliko hiljada funti o kojima prica(citaj:truje decu bajkama juznih mora), gde je taj ton?Sve sto cujem je tri kile dileja i tri kile dista,koji nije los ali je NLO(mog'o je da svira i na ESP-u ili bilo cemu drugom).Jedini ton koji je bio dobar je prvi album gde se cuje ta njoka na neck-u,ali te pesme....eh,te tuzne pesme...ma nije on kriv,KRIVO JE MOREEEEE.....
Pa jel zato Despic pisao knjige,he,he,he?
p.s. Jedna mala,licna opaska:
Gde su izvesnom gospodinu,kome ime necu ni da pominjem,svi ti Les_Paul-ovi i stratocasteri od ko zna koliko hiljada funti o kojima prica(citaj:truje decu bajkama juznih mora), gde je taj ton?Sve sto cujem je tri kile dileja i tri kile dista,koji nije los ali je NLO(mog'o je da svira i na ESP-u ili bilo cemu drugom).Jedini ton koji je bio dobar je prvi album gde se cuje ta njoka na neck-u,ali te pesme....eh,te tuzne pesme...ma nije on kriv,KRIVO JE MOREEEEE.....
to spartache care!
a sada...
chekamo Dersua

a sada...
chekamo Dersua