polovnog i da je prodavcu uzasno frkamislim_stvarno wrote:hocesjohnny_b_good wrote:Neces se nasvirati les paula ni za 1000 evra
Prva elektricna gitara
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Prva elektricna gitara
mislim_stvarno wrote:hocesjohnny_b_good wrote:Neces se nasvirati les paula ni za 1000 evra
- mislim_stvarno
pa, ne, ako trazis les paul zvuk, ima za manje od 1k e, ali ako hoces bas gibson na headstocku, onda malo teze...nemanjavelimirovic wrote:polovnog i da je prodavcu uzasno frkamislim_stvarno wrote:hocesjohnny_b_good wrote:Neces se nasvirati les paula ni za 1000 evra![]()
![]()
Mislim, imas epiphone elitist (ali moguce je da su prestali sa proizvodnjom), ltd ec1000, a da ne pominjem neke custom gitare...
Било је неколико Лес Пол Студија ових дана на огласима (половњаци). Цена им је била од 700 до 1000 еврона, па ко оће нек види, лично ја мислим да то вреди 500 брат-брату, али о укусима не вреди расправљати... (рече мачка и настави да лиже дупе...)
- johnny_b_good
Cuo sam da su Yamahine les paul kopije dobre.Ali kad sam rekao neces se nasvirati les paula za 1000 evra mislio sa na Gibson-jer ostalo su kopije zar ne?
Funkomat wrote:Slazem se da je bitno kako gitara izgleda ali niko normalan nece zavoleti da svira gitaru tako sto ce joj gledati u headstock a procesorima dobar zvuk iz lose gitare/pojacala dobiti nece.
-
karadjordje
Ja stvarno mislim da se za dvesta evra ne moze kupiti krsten instrument-nov naravno.Polovan kraden,verovatno.To je moje misljenje,naravno.I koristim ovu priliku da se izvinim svim ljubiteljima Pacifike,nisam mislio da diram ni u cije emocije.Za mene je Pacifika samo jedna od kopija Stratokastera uz to i prilicno ruzna kopija,mozda je dobra za nekog,meni eto recimo ne odgovara.
HCS i VS su oznake za boju ako se ne varam.freepartyman wrote:Danas sam pronasao jos dve dobre od epiphona dosuse samo se valjda boja razlikujeKoja je razlika kada pice HCS na jednoj a na drugoj VS?? Evo gitara;)
http://www.musiccentar.com/i-2709/epiph ... cna-gitara
http://www.musiccentar.com/i-2710/epiph ... cna-gitara
Pacifika je najbolja gitara za one koji ni sami ne znaju kakvu bi gitaru- sa njom mozes svirati sve i svasta, pa kad posle par godina(ili manje) resis da je blues tvoja ljubav ti kupis strata, ili ibaneza ako bi da krljas metal, ili gibsona, ako ti je cale tajkun...
Tenji wrote:Pacifika je najbolja gitara za one koji ni sami ne znaju kakvu bi gitaru- sa njom mozes svirati sve i svasta, pa kad posle par godina(ili manje) resis da je blues tvoja ljubav ti kupis strata, ili ibaneza ako bi da krljas metal, ili gibsona, ako ti je cale tajkun...
I bas zato je za prvih par godina savrsena.
Da. HSV je heritage cherry sunburst a VS vintage sunburstJack Nape wrote:HCS i VS su oznake za boju ako se ne varam.freepartyman wrote:Danas sam pronasao jos dve dobre od epiphona dosuse samo se valjda boja razlikujeKoja je razlika kada pice HCS na jednoj a na drugoj VS?? Evo gitara;)
http://www.musiccentar.com/i-2709/epiph ... cna-gitara
http://www.musiccentar.com/i-2710/epiph ... cna-gitara
les paul studio ima gibson na vratu... rekao mi jedan lik oce da uzme za 600-700 evra, vajlda ima negde...mislim_stvarno wrote: pa, ne, ako trazis les paul zvuk, ima za manje od 1k e, ali ako hoces bas gibson na headstocku, onda malo teze...
Mislim, imas epiphone elitist (ali moguce je da su prestali sa proizvodnjom), ltd ec1000, a da ne pominjem neke custom gitare...
- Guitar_thrill
- MF veteran
Tenji wrote: ili gibsona, ako ti je cale tajkun...
Ево овај човек из Инђије ваља овај нов Студио за релативно малу кинту:Duane wrote:les paul studio ima gibson na vratu... rekao mi jedan lik oce da uzme za 600-700 evra, vajlda ima negde...mislim_stvarno wrote: pa, ne, ako trazis les paul zvuk, ima za manje od 1k e, ali ako hoces bas gibson na headstocku, onda malo teze...
http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-L ... -oglas.htm
е, сад, колико то стварно вреди, не желим ни да знам.
- mislim_stvarno
Pa ok, eto, ima i gibson lp za ispod 1k e...Duane wrote:les paul studio ima gibson na vratu... rekao mi jedan lik oce da uzme za 600-700 evra, vajlda ima negde...mislim_stvarno wrote: pa, ne, ako trazis les paul zvuk, ima za manje od 1k e, ali ako hoces bas gibson na headstocku, onda malo teze...
Nisam svirao ovaj LP studio, voleo bih da ga probam, ali mislim da bih pre kupio LTD EC-1000...
A ovaj lik iz indjije, prodaje kofer za 150e!!!!!!!!!!!!