Cuj blati. Covek postavio snimke, i svi padose u trans. Nebitno da li je 100 ili 10000 Eura, poenta je da ne cujem nista sa tih snimaka, sto je ovde redovna pojava. Kao cek da cujes moje najnovije ______________ (ubaci najnoviju spravu koju si nabavio/la, bilo da je pedala, pojacalo, instrument sta bilo) i svi se iseku. A ja po pravilu cujem samo neko krcanje, sustanje, sistanje, njistanje. Snimi brate lepo u studiju na 44100 Hz minimum (a svako danas to ima na gajbi, o krekovanom softveru da i ne pricamo) ono potrudi se. Ja dapace nemam nista protiv Dweezila, gotivan covek, meni licno gotivniji od onog napaljenog malisana (take that DuaneCortex wrote: Isto kao shto nadrndani Dersu blati dweezil-ovu pedalu ne uzimajuci u obzir da je to pedala od 100e, a ne Marshall od ne znam...1500e. Za razliku od 1400e, ono genijalno zvuchi. Genijalno.

Drugim recima, ne bih imao nista protiv da se domognem jedne Dweezilove pedale, pa da je licno procesljam u domacoj radinosti. Ovi snimci po forumima, pa to je najcesce samo antireklama doticnog uredjaja. Which is stupid. Ako ga vec odradis profi, odradi i audio zapis profi.