A, eto, kad sam ja kupovao Deluxeta, mislim da je bio najjeftiniji u Evropi (ta cena koja je sad na sajtu). Znaci, opet su drasticno digli cene? Ove godine nista od novogodisnjeg snizenja?Rocket Roll wrote:Mitros na sajtu piše šta želi. Njihov sajt, pa im se može. To sa realnošću često veze nema.
Polazite od pretpostavke da je cena na sajtu = cena u radnji, a nije tako. Dobar primer - AmDlx serija. Na sajtu je oko 1000€, a cena u radnji je oko 1600€. Kad pitate zašto, dobijete odgovor: "Mi smo stavili tu cenu zbog preprodavaca koji oglašavaju kradene gitare."
Pa ti sad misli ko je ovde lud.
Kako bre ovo..? (Naše vs. evropske cene gitara)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: kako bre ovo..?
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Kako bre ovo..? (Naše vs. evropske cene gitara)
Zanimljivo ovo oko cena na sajtu i kradenih gitara...
Ali ovo što napisa eg:
Takve stvari su nešto što bi trebalo da postoji u svakoj tržišnoj privredi - s vremena na vreme, odobiš neki popust i o tome se priča cele sledeće sezone pa i više. To upravo i mi sad radimo, u decembru pričamo kako je super bio onaj popust na Squiere od letos... Sad su, čini mi se, neke druge gitare na popustu, pa ćemo verovatno pričati marta, uh što su bili jeftini oni LTD-ovi oko nove godine...
Ali ovo što napisa eg:
Jeste bilo baš tako, vido svojim očima oprobo i kupio isto Squier standarda, samo telca, za tih nekih 160-170 evra (telci i stratovi iste serije obično i isto koštaju). Ali ja smatram da tu nije ništa čudno. To samo znači da su Mitros postali dovoljno jaka firma da mogu da dobiju, a shodno tome i da daju prilično visoke letnje, novogodišnje i sl. popuste. Ja bih rekao, konačno! I ne žalim se! Možda su im cene za neke stvari iz asortimana derikožne, ali jbg, ja se nadam da će popusta biti sve češće...eg303 wrote:A šta ćemo sa ovim:
http://www.thomann.de/de/fender_squier_ ... itarre.htm
naspram:
http://www.mitros-music.com/products/24 ... aple%29/1/
samo da podsetim, sada je cena gotovo ista a letos je Mitros prodavao tu gitaru za ispod 160 evrona (gde se dede 100 evrona?)...
Takve stvari su nešto što bi trebalo da postoji u svakoj tržišnoj privredi - s vremena na vreme, odobiš neki popust i o tome se priča cele sledeće sezone pa i više. To upravo i mi sad radimo, u decembru pričamo kako je super bio onaj popust na Squiere od letos... Sad su, čini mi se, neke druge gitare na popustu, pa ćemo verovatno pričati marta, uh što su bili jeftini oni LTD-ovi oko nove godine...
Kako nista, pa to je srpska fora, dignes cene pa posle vratis na one sto su pre bile i eto ti snizenjasinisake wrote:A, eto, kad sam ja kupovao Deluxeta, mislim da je bio najjeftiniji u Evropi (ta cena koja je sad na sajtu). Znaci, opet su drasticno digli cene? Ove godine nista od novogodisnjeg snizenja?Rocket Roll wrote:Mitros na sajtu piše šta želi. Njihov sajt, pa im se može. To sa realnošću često veze nema.
Polazite od pretpostavke da je cena na sajtu = cena u radnji, a nije tako. Dobar primer - AmDlx serija. Na sajtu je oko 1000€, a cena u radnji je oko 1600€. Kad pitate zašto, dobijete odgovor: "Mi smo stavili tu cenu zbog preprodavaca koji oglašavaju kradene gitare."
Pa ti sad misli ko je ovde lud.
Sta bi sa teskim recima iz poslednjeg posta sa prve strane?
Nisam navikao na takav vid izrazavanja ovde na Forumu.
Ja se ne bih preterano uzbudjivao zbog lika kome je vrhunac gitarske virtuoznosti Bukovacin Turski mars. 
Ni mi nismo navikli, jbg, reseno jeNisam navikao na takav vid izrazavanja ovde na Forumu
- johnny_b_good
Sta ste zapeli za Zeleta ljudi???sinisake wrote:Ja se ne bih preterano uzbudjivao zbog lika kome je vrhunac gitarske virtuoznosti Bukovacin Turski mars.
Varaš se, vrhunac je kada točak oplete, 'tm tm taj, tm tm taj' u "Lisici" dok Najda riče ki lav ... uf ma užitak za sva čula(Hendrix se okreće u grobu od muke, Coverdale seče vene)!sinisake wrote:Ja se ne bih preterano uzbudjivao zbog lika kome je vrhunac gitarske virtuoznosti Bukovacin Turski mars.
Šta želiš da ja uradim povodom toga? Da sm sebe banujem?!? Uvek imaš dugme "Odjavi se" ako ti se ne svidja konverzacija.Markony wrote:Sta bi sa teskim recima iz poslednjeg posta sa prve strane?
Ili poseti neko fino kulturno mesto gde su ugladjena deca i ljudi iz kulturnih i finih porodica koji raspravljaju o armani garderobi, novim kolima, iphone aparatu i sl. ---
-
Kill surf city
Trzalica wrote: Šta želiš da ja uradim povodom toga? Da sm sebe banujem?!? Uvek imaš dugme "Odjavi se" ako ti se ne svidja konverzacija.
Ili poseti neko fino kulturno mesto gde su ugladjena deca i ljudi iz kulturnih i finih porodica koji raspravljaju o armani garderobi, novim kolima, iphone aparatu i sl. ---

- KnightOfDoom
- Site Admin
@ Trzalica
Imas jos jedan warn fore. Nemoj da psujes i prozivas ljude.
Ban nisi dobio samo zato sto nisam primetio da si pravio probleme do sad. Reko' ajde, pogresi covek, svakom se desi da tu i tamo pukne. Videcemo da li sam sad ja pogresio sto te nisam banovao odmah. Uglavnom pogresim.
Ova slika bi bolje izgledala posle mog posta
Imas jos jedan warn fore. Nemoj da psujes i prozivas ljude.
Ban nisi dobio samo zato sto nisam primetio da si pravio probleme do sad. Reko' ajde, pogresi covek, svakom se desi da tu i tamo pukne. Videcemo da li sam sad ja pogresio sto te nisam banovao odmah. Uglavnom pogresim.
Ova slika bi bolje izgledala posle mog posta
- Rocket Roll
sinisake wrote:Znaci, opet su drasticno digli cene? Ove godine nista od novogodisnjeg snizenja?
Kod njih, izgleda, cene variraju zavisno od toga da li tog jutra ustanu na levu ili desnu nogu. AmDlx je opet soma i šesto, a koliko će dugo koštati toliko, ne zna se.sirac-šunka wrote:Jeste bilo baš tako, vido svojim očima...
znao sam da postoji razlog sto je coverdale onako bledunjav u zadnje vreme...Trzalica wrote:Varaš se, vrhunac je kada točak oplete, 'tm tm taj, tm tm taj' u "Lisici" dok Najda riče ki lav ... uf ma užitak za sva čula(Hendrix se okreće u grobu od muke, Coverdale seče vene)!
ontopic: Jel ima istine da po nasim muzickim radnjama ima i kradene robe? Pa da se zbog toga neke stvari mogu kupiti jako povoljno... Ako neko ima licno iskustvo bilo bi super, jer sve sto sam cuo je bilo u rekla-kazala fazonu...
- Rocket Roll
To su opasne teme.Stanko wrote:Jel' ima istine da po nasim muzickim radnjama ima i kradene robe?
Da znam, zato me i zanima dal treba da proveravam serijske brojeve "novih" instrumenata i opreme.Rocket Roll wrote:To su opasne teme.