Pa da pocnem. Squier Bullet. Kupljen polovan. Iako sam bio skeptican sto se tice ove gitare (nekako mi je Aria STG-003 ili STG-004 delovala kao bolji izbor, ali ovo je naletelo u oglasima pa sam ga uzeo) moram da priznam da i nije tako losa nakon sto sam probao ove Arie koje su mi nekako imale neugodan vrat. Malo sam se igrao sa njom i napravio sam je dosta svirljivom i tonski OK gitarom (nije Fender, al' se cuje
 ). Ima vrat koji mi lepo lezhi u ruci i to mi je bilo od velike koristi kada sam pocinjao. Jedini problem je sto je malo teze ubosti lep primerak, ali kad se nadje pristojan komad moze dobro da vas sluzi. Svirali su je i oni koji tamburaju duze od mene i uglavnom su bili prijatno iznenadjeni vratom. Sve u svemu OK gitara da posluzi za pocetak sto se mene tice
). Ima vrat koji mi lepo lezhi u ruci i to mi je bilo od velike koristi kada sam pocinjao. Jedini problem je sto je malo teze ubosti lep primerak, ali kad se nadje pristojan komad moze dobro da vas sluzi. Svirali su je i oni koji tamburaju duze od mene i uglavnom su bili prijatno iznenadjeni vratom. Sve u svemu OK gitara da posluzi za pocetak sto se mene tice 
Toliko. Uzdravlje

.
 .
 kupljena 26.11.1975. Klasicna gitara, meksicki stil. Plasticsche zice, te fore. Matori se inicijalno lozio na klasiku (renesansu i barok) a bogami i flamenco. Pusti snovi, reci ce drugari
 kupljena 26.11.1975. Klasicna gitara, meksicki stil. Plasticsche zice, te fore. Matori se inicijalno lozio na klasiku (renesansu i barok) a bogami i flamenco. Pusti snovi, reci ce drugari  
 i zatekne mene u sobi kako pokusavam da nastimujem gitaru ali sada sa 3 zice i kaze mi ajmo da kupimo gitaru. Odemo mi u prodavnicu po tu gitrau od 4-500 i covek mi kupi Skvajer standard sa Skvajer pojacalom od 10w, gig beg, trzalice, kais, STIMER
 i zatekne mene u sobi kako pokusavam da nastimujem gitaru ali sada sa 3 zice i kaze mi ajmo da kupimo gitaru. Odemo mi u prodavnicu po tu gitrau od 4-500 i covek mi kupi Skvajer standard sa Skvajer pojacalom od 10w, gig beg, trzalice, kais, STIMER   

.
 .

na nekom novogodisnjem popustu u RK Beograd 18.12.'70 i neke  cini mi se '78 uhvatio caleta raspoloznog kada sam pokusavao da zapocnem razgovor i da mu kazem da sam dobio ukor tj. tekst na celoj strani u svesci kojije on trebao da potpise..
  na nekom novogodisnjem popustu u RK Beograd 18.12.'70 i neke  cini mi se '78 uhvatio caleta raspoloznog kada sam pokusavao da zapocnem razgovor i da mu kazem da sam dobio ukor tj. tekst na celoj strani u svesci kojije on trebao da potpise..  (valjda sam bio nepazljiv na casu i nisam napisao domaci) i naravno..  pokazem mu oglas u novinama i odemo da kupimo gitaru..
  (valjda sam bio nepazljiv na casu i nisam napisao domaci) i naravno..  pokazem mu oglas u novinama i odemo da kupimo gitaru..   posle nedelju dana, sam zbog toga dobio takve batine da ih se jos danas secam..
  posle nedelju dana, sam zbog toga dobio takve batine da ih se jos danas secam..   )
   )