Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
hvala ljubo vragolane
ma sto je i najace-menjao sam za Boss mt-2....lucky bastard,I now

ahahahahahhhhahahahahahahhhaahahahhhhhhahahahhaahhhahahahahahaahaha izvinite, morao samSQUER wrote:gitara-squin by fender strat allinity series original
@muki cestitke i 'vako, javno
That's our vaskosl0e wrote:ahahahahahhhhahahahahahahhhaahahahhhhhhahahahhaahhhahahahahahaahaha izvinite, morao samSQUER wrote:gitara-squin by fender strat allinity series original
- Dersu Uzala
Ja pricam ovo vec...pa otkako sam ovde.
SQUER wrote:pojacalo-akai am-u22
Muki, cestitke!
Mada nikad nisam kontao sta ce ljudima noise gate...
Mada nikad nisam kontao sta ce ljudima noise gate...
Hvala,ljudovi
fanky,ipak itekako zatreba u nekim situacijama,ali je to uglavnom na high high gainu,sto ipak nije tvoj reon
tako da tebi prakticno bi stajao na polici 
Potvrdjujem, i ja sam nabavio skoro jedan, carobna spravamuki17 wrote:...i odlican je
E to me je uvek zanimalo, tj praktična upotreba te sprave. Ja kao jesam na nekom hi gainu, ali više onako Steve Albini testerisanje metala, a tu uvek volim da mi ostane neki rep bukice na kraju rifa i tako to. Rekao bih da gate obično unese neku dozu neprirodnosti u rif, pa me baš zanima mišljenje korisnika.muki17 wrote:ali je to uglavnom na high high gainu
Ja sam prvo bio skeptican,mislio sam da ce uneti neku dozu plasticnosti,da jede i sam signal,ali ne...znaci,stvarno sam bio iznenadjen,jede sve sto treba...Mene je problem ,zato sto mi je djitra losa,tako da dolazi do mikrofonije kurca palca,e tu mi nastaje frkica,jos kad ukljucim wah,auuu....zna da zeza...i navikao sam vremenom,ali sada,ne znam kako sam svirao tako
..najlepsi je osecaj,znaci,ukljucim OD na marshallu,boostujem sa SD jedinicom,ukljucim NS -2,znaci nema suma..kao da je pojacalo isljkljuceno... 
al zasto ljudi kupuju nesto sto se zove noise suppressor? zastooo?
you cant pronounce music without NOISE!
cestitke muki, valjda ti pashe pedala! ja bi recimo vise isao na neki Machine, kad smo vec kod noise suppressiona
dont suppress it, let it grow out wild
you cant pronounce music without NOISE!
cestitke muki, valjda ti pashe pedala! ja bi recimo vise isao na neki Machine, kad smo vec kod noise suppressiona
kakav da je,odlican je za ovu trampumuki17 wrote:-menjao sam za Boss mt-2.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Muki cestitke sto si se otarasio bss mt-2, a za NS-2 manje-vise

- mislim_stvarno
Guitar_thrill wrote:Muki cestitke sto si se otarasio bss mt-2, a za NS-2 manje-vise![]()
Duane wrote:dont suppress it, let it grow out wild