Mislim da je možda bolje da si malo eksperimentisao sa akcijom, da ti je neko podesio truss rod. Pravio sam društvo, u funkciji konsultanta, jednom čoveku kada je kupovao baš tu gitaru, i Vedran iz Lyra Style je odmah namestio truss rod prema njegovim potrebama. Šta znam, i sa fabričkim žicama mi je tako podešena gitara bila baš mekana. Drugo, stare žice imaju tup ton i gube elastičnost, i to je takođe moglo da ti pravi problem. Ako mesecima nisi promenio žice... Šta da ti kažem, ja menjam žice jednom mesečno, jer smatram da bih morao da budem u nekoj profi priči da bih to radio češće, a moram da priznam da mi i to deluje kao neredovna zamena žica... Nema žica koje nisam podveo pod "apsolutno neupotrebljivo" posle 2 meseca sviranja. Jednostavno to ne može da izdrži duže, naravno ako aktivno sviraš. A tu je i vrlo bitna stavka - ko pravi žice. Neke žice su naprosto manje elastične, jača im je tenzija, i tvrđe su za svirku, iako su iste debljine, samo proizvođač ima neke svoje cake i recepte zašto pravi baš takve žice. Onako iz radoznalosti sam koristio nedavno 2 različita seta Dean Markley žica, i definitivno su osetno tvrđe od Ernie Ball Earthwood žica, koje redovno koristim.