Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Jesi ti modifikovao vec taj wah? 
jock
..cek samo da dodju praznici(citaj kinta) tako da moramo da uposlimo rocketa...a tvoj CB,sta je bilo na kraju sa njim?
Eee pa bliže se novogodišnji praznici, i došlo vreme pošto sam to zacrtao da ću obaviti u ovoj godini da se ponovim, sad imam nešto na gomili opreme koja može slobodno poslužiti patkometriji (omiljenom sportu u srbalja).
Prinova u celoj kolekciji je TADAAA - Marshall JCM 2000 DSL-50 w
Nema šta puno da se priča o ovom pojačalu, sve je poznavaocima poznato (otud da su poznavaoci
)
Uz njega sam se otvorio, mada sam razmišljao o nekoj ne-marshall varijanti za jedan njihov box, i to 1922 2x12 kutija, meni više nego dobrog kvaliteta i zvuka (o ceni svega toga sam se već pomirio da ne razmišljam previše, piću previše šećerne vode ako se budem opterećivao, imalo se i jednom se živi
)
Znači posle raznih tranzistoraca, kompjutera, simulacija izmišljancija najzad sam u tone-heaven-u (a moji ukućani u tone-hell
) nek priča ko šta hoce, lampa je lampa, čak i kevin komentar je bio "kristalno"
. Tako, nadam se da ću čim prije imati prilike da izvedem mašinu da protegne noge na nekoj probici-svirci
A naravno evo i slika:

Pogled na pedale, ima toga jos ponesto, ali tu je "odabrana nekolicina"

I na kraju lepotan!

Poželite da me lepo služio u novoj godini
Prinova u celoj kolekciji je TADAAA - Marshall JCM 2000 DSL-50 w
Nema šta puno da se priča o ovom pojačalu, sve je poznavaocima poznato (otud da su poznavaoci
Uz njega sam se otvorio, mada sam razmišljao o nekoj ne-marshall varijanti za jedan njihov box, i to 1922 2x12 kutija, meni više nego dobrog kvaliteta i zvuka (o ceni svega toga sam se već pomirio da ne razmišljam previše, piću previše šećerne vode ako se budem opterećivao, imalo se i jednom se živi
Znači posle raznih tranzistoraca, kompjutera, simulacija izmišljancija najzad sam u tone-heaven-u (a moji ukućani u tone-hell
A naravno evo i slika:

Pogled na pedale, ima toga jos ponesto, ali tu je "odabrana nekolicina"

I na kraju lepotan!

Poželite da me lepo služio u novoj godini
add Mrav to my official "Hatelist" [
]

nek' te sluzi 500 godina i nek bude u porodicno nasledstvo 6 generacija
]nek' te sluzi 500 godina i nek bude u porodicno nasledstvo 6 generacija
Nemoj tako Wolfe, možda se jednom nađemo u situaciji da ga malo probaš i prosvirašWolf wrote:add Mrav to my official "Hatelist" []
nek' te sluzi 500 godina i nek bude u porodicno nasledstvo 6 generacija
Od probanje vajde nema, kradi to i begaj koliko ti noge izdrze...
Salim se, cestitam... ajd slikaj sve pedale, pa nam ih preTstavi...
e da,ako nije tajna,za koliko si ga uzeo?
-
nenadnenad
@mrav svidja mi se boja sobe
kod trece slike.
Jer kod prve radio blic pa zato deluje svetlije? Kakva je farba u pitanju?
Promenio sam induktor i sad mi se bas svidja kako radi... I dalje sisa ton ali jebigamuki17 wrote:jock..cek samo da dodju praznici(citaj kinta) tako da moramo da uposlimo rocketa...a tvoj CB,sta je bilo na kraju sa njim?
daj demo,pod'itno! 
Ceo spisak se nalazi u mom profiludejankuki wrote:Od probanje vajde nema, kradi to i begaj koliko ti noge izdrze...![]()
Farba je valjda akrilna, ona periva, i to sam ja kombinovao neku pesak - narandzastu nijansu, zaista je tako jaka bojanenadnenad wrote:@mrav svidja mi se boja sobekod trece slike.
uh, lova... pa sve ukupno previse, ali sam mnogo zadovoljan
Evo, sta kaze thomann za glavu - http://www.thomann.de/gb/marshall_dsl50.htm
Kod njih izlazi jedno pedesetinu E skuplje nego sto sam ja platio.
Sve u svemu mislim da sam sasvim solidno prosao, a ionako cu za koju godinu zaboraviti koliko sam dao
Sjebao sam nesto saku pa ne mogu ni casu da dignem a ne da sviram ali kad prodje...muki17 wrote:daj demo,pod'itno!
I ja sam hteo takvu boju za 1 zid u dnevnoj sobi al sam se zajebo i uzeo kajsiju.