Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
vide mrava! opako tebratorima, opako 

@Mrav
Matorane, pa ovo skroz dojajno izgleda, me like it!
Sada na red dolazi ona igrica:"Šta ide u loop, a šta ostaje ispred?"
Matorane, pa ovo skroz dojajno izgleda, me like it!

Eeeeee, te igrice jedva čekam da se dobro poigram, do sada nisam imao prilike da se time mnogo igram (nemaš svoje pojačalo sa loop-om i gotovoguv'nor wrote:@Mrav
Matorane, pa ovo skroz dojajno izgleda, me like it!![]()

Doduse, zafaliće mi kablova za početak, ali rešićemo to

Ovako napamet, od izloženih pedala, ispred sigurno idu wah + boost + eq, a možda dilej, flanger i tremolo u loop. Tu ima kombinacija sa Noise gate-om, Najglasnija (sustavija) od svih tih pedala mi je verovatno flanger, što na clean kanalu nije mnogo primetno, ali na drajvu, kad vratiš malo volume na gitari, noise gate jedino pomaže, tako da ću možda i samo flanger proturiti kroz loop na gate-u a sve ostalo čisto proturiti, treba se sad igrati....

Dobro,nemoj da ispadnes ko cccira ili delimicno ko mislim_stvarnoFunkomat wrote:Sjebao sam nesto saku pa ne mogu ni casu da dignem a ne da sviram ali kad prodje...muki17 wrote:daj demo,pod'itno!

- Guitar_thrill
- MF veteran
Muki moze li koji demo za NS-2, TS9DX (ili koji je ono), i za onaj delay sto si kupio?muki17 wrote:Dobro,nemoj da ispadnes ko cccira ili delimicno ko mislim_stvarnoFunkomat wrote:Sjebao sam nesto saku pa ne mogu ni casu da dignem a ne da sviram ali kad prodje...muki17 wrote:daj demo,pod'itno!(mislim na ispunjavanje obecanja za demo-e)

Super TS9
moze,kad naucim da sviram....
ja samo kupujem pedalem,da nerviram kevu

For you' info'mation, skoro sam snimao samo prolaskom kroz preamp pojacala pa u zvucnu kartu i uopste mi se nije svideo zvuk. Kad nadjem neki razumno dobar sistem snimanja, okacicu primere

cccira wrote:For you' info'mation, skoro sam snimao samo prolaskom kroz preamp pojacala pa u zvucnu kartu i uopste mi se nije svideo zvuk. Kad nadjem neki razumno dobar sistem snimanja, okacicu primere![]()

- BaalBehrit
Nikada neće ništa snimiti. 

Kad smo kod toga, necu striktno da obecam, ali mozda cu stici ovih dana da uposlim svoj SM57 i da snimim neki demo pojacala/pedala 

@Mrav : Jel ovo Frontman 10 ili 15 na marshallu ??? 

BaalBehrit wrote:Nikada neće ništa snimiti.

Apollo,TC oblik,ima i neke brojeve i slova u nazivu,zaboravio sam
Jackson DK2m pro,skoro mi je stigao
Korg AX5G
Melodija Menges Solist 60.Stavio sam mu Sal subwoofer od 150w pre par godina i tek posle sam saznao da ono "sloist 60" znaci da ima 60w.Na nalepnici pise 250w-300w max,to je verovatno neko zalepio onako
Tako je i ostao.Ima neki cudan dubok zvuk 

Jackson DK2m pro,skoro mi je stigao

Korg AX5G
Melodija Menges Solist 60.Stavio sam mu Sal subwoofer od 150w pre par godina i tek posle sam saznao da ono "sloist 60" znaci da ima 60w.Na nalepnici pise 250w-300w max,to je verovatno neko zalepio onako

15g jashtaDzOnI123 wrote:@Mrav : Jel ovo Frontman 10 ili 15 na marshallu ???

Bas sam hteo da kazem.Mrav wrote: Impresivan upgrade