Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Nyarlathotep
- MF veteran
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Jasta. Samo da ovo stigne. 

Meni je Buda uvek zvucao bolje od RMC
- Nyarlathotep
- MF veteran
RMC 3 uvek moze da bude Buda, kao i bilo koji drugi wah koji postoji. apsolutna kastomizacija zvuka je ovde neprocenjiva. 

taj rad, ima vise potova nego moje pojacalo!Nyarlathotep wrote:RMC 3 uvek moze da bude Buda, kao i bilo koji drugi wah koji postoji. apsolutna kastomizacija zvuka je ovde neprocenjiva.
Da, to je ogroman plus ali mislim na ovo sto sam slusao po demoima... Buda mi je uvek bioNyarlathotep wrote:RMC 3 uvek moze da bude Buda, kao i bilo koji drugi wah koji postoji. apsolutna kastomizacija zvuka je ovde neprocenjiva.

Nyarla, kupi i tog Budu, pa nek ide zivot...

- Guitar_thrill
- MF veteran
Jesi mislio da kupi sam od sebe, ili da naraucuje jos jedan da placa postarinu?sinisake wrote:Nyarla, kupi i tog Budu, pa nek ide zivot...![]()

Uh, trebalo je da znam...

bome ja bi moj wahfuzz kupio i od sebe kad bi prodavaoGuitar_thrill wrote:Jesi mislio da kupi sam od sebe, ili da naraucuje jos jedan da placa postarinu?sinisake wrote:Nyarla, kupi i tog Budu, pa nek ide zivot...![]()

- Guitar_thrill
- MF veteran
ja sebi nikad necu oprostiti koja sam budala ispao kad sam prodao onaj moj waufuzz....Duane wrote:bome ja bi moj wahfuzz kupio i od sebe kad bi prodavaoGuitar_thrill wrote:Jesi mislio da kupi sam od sebe, ili da naraucuje jos jedan da placa postarinu?sinisake wrote:Nyarla, kupi i tog Budu, pa nek ide zivot...![]()

bezi bre, nema nista bolje od wahfuzz pedale, RUSHI! UNISTAVA! da sam u nedelju svirao malo duze, ljudi bi me molili da je ugasim...
- Guitar_thrill
- MF veteran
a sta da radim, nosio sam kod tri coveka da je naprave, i niko nije mogao...i onda je prodam,i taj lik me zove da se zahvali, kaze neki njegov prijatelj je sve sredio vrlo brzo....Duane wrote:jbg, idiot si, priznaj si
![]()
bezi bre, nema nista bolje od wahfuzz pedale, RUSHI! UNISTAVA! da sam u nedelju svirao malo duze, ljudi bi me molili da je ugasim...

edit: i kad smo kod toga da sam idiot, imas pp na drugom forumu

Guitar_thrill wrote:a sta da radim, nosio sam kod tri coveka da je naprave, i niko nije mogao...i onda je prodam,i taj lik me zove da se zahvali, kaze neki njegov prijatelj je sve sredio vrlo brzo....Duane wrote:jbg, idiot si, priznaj si
![]()
bezi bre, nema nista bolje od wahfuzz pedale, RUSHI! UNISTAVA! da sam u nedelju svirao malo duze, ljudi bi me molili da je ugasim...idiot sam....ali dobro, mlad sam...bice jos dobrih wahova...
edit: i kad smo kod toga da sam idiot, imas pp na drugom forumu

Koji to beshe model Vox-a?Duane wrote: bome ja bi moj wahfuzz kupio i od sebe kad bi prodavao
- Nyarlathotep
- MF veteran
Buda jeste predivan Voxoliki wah, transparentan, mekan i velikog hoda.Funkomat wrote:Da, to je ogroman plus ali mislim na ovo sto sam slusao po demoima... Buda mi je uvek bioNyarlathotep wrote:RMC 3 uvek moze da bude Buda, kao i bilo koji drugi wah koji postoji. apsolutna kastomizacija zvuka je ovde neprocenjiva.