Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Nyarlathotep
- MF veteran
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
da, danas mi je ortak iz Subotice doneo Ibanez PT 909. predivan, topao, muzikalan i mekan fejzer. ovako, na prvo drndanje mi se cini dosta blazi od small stonea, sto mi i odgovara u mnogim situacijama, mada ima trim potova koji se mogu fino nastimati da se precizno podesi fekvencijski opseg fejzera, kao i nivo feeedback pota, tj. sam odnos suvog i fejzovanog zvuka. malo cackanja i namontiracemo ga savrseno. posto je u ovom stanju prilicno blag, moze neverovatno realitsticno da izimitira i Univibe zvuk. zaprepastio sam se, zaista nisam to ocekivao od nje. samo onako lagano zafejzuje zvuk i zvonko ga razvodni, ne znam kako da se izrazim. inace, pedala je predivno muzikalna i ima taj topao 100% vintage zvuk neuporediv da danasnjim stock fejzerima. 

jbte posle ovakve recenzije ja bi taj fejzer pojeo a ne sviro na njemupredivan, topao, muzikalan i mekan...

a jesi slatkorečiv, prodo bi čašu vode na izvoru da ne kažem šaku peska u pustinji

- Nyarlathotep
- MF veteran
jbg, brate, izdao sam struku (knjizevnos') da bi pisao tekst i scenarija za razne govnjave reklame. ali to nema veze sa mojojm privatnom pricom i muzickom opremom, sve sto pisem je iskreno. ja sma samo odusevljen fejzerom 100%..
ma naravno, nisam mislio prodo u smislu robu za novac, nego si ga tako senzualno opisao da sam video fejzer od marcipana koji degustira neka napučena manekenka. creamy, warm, delicious phaser that melts in your mouth, mmmmm.... 

- Nyarlathotep
- MF veteran
hahaha... taj rad. 

e to je neki matori vox, neznam ni ja tacno koji model, iz 71' ili 72' ... ono mogu da ga slikam kad se vratim u bg, pa okacim vamo, mozda ga prepoznas, ja stvarno neznam puno o modelu, znam kako zvuci, a to mi je more than enoughTufli wrote:Koji to beshe model Vox-a?Duane wrote: bome ja bi moj wahfuzz kupio i od sebe kad bi prodavao

Moze! Chisto me zanima kako izgleda ta matora spravaDuane wrote:e to je neki matori vox, neznam ni ja tacno koji model, iz 71' ili 72' ... ono mogu da ga slikam kad se vratim u bg, pa okacim vamo, mozda ga prepoznas, ja stvarno neznam puno o modelu, znam kako zvuci, a to mi je more than enoughTufli wrote:Koji to beshe model Vox-a?Duane wrote: bome ja bi moj wahfuzz kupio i od sebe kad bi prodavao

kide wrote: fejzer od marcipana koji degustira neka napučena manekenka. creamy, warm, delicious phaser that melts in your mouth, mmmmm....

-
jel' to 4 stage phaser? Cestitke svakako, nadam se da ne krsi signal kad je iskljucen.Nyarlathotep wrote:da, danas mi je ortak iz Subotice doneo Ibanez PT 909. predivan, topao, muzikalan i mekan fejzer. ovako, na prvo drndanje mi se cini dosta blazi od small stonea, sto mi i odgovara u mnogim situacijama, mada ima trim potova koji se mogu fino nastimati da se precizno podesi fekvencijski opseg fejzera, kao i nivo feeedback pota, tj. sam odnos suvog i fejzovanog zvuka. malo cackanja i namontiracemo ga savrseno. posto je u ovom stanju prilicno blag, moze neverovatno realitsticno da izimitira i Univibe zvuk. zaprepastio sam se, zaista nisam to ocekivao od nje. samo onako lagano zafejzuje zvuk i zvonko ga razvodni, ne znam kako da se izrazim. inace, pedala je predivno muzikalna i ima taj topao 100% vintage zvuk neuporediv da danasnjim stock fejzerima.

moj je malkice "jeo" visoke ... ne znam zbog cega tolika radost oko njega; generalno, jeste dobar fejzer, ali daleko od toga da je najbolji (samo je redak, pa je verovatno i to doprinelo stvaranju "hype"-a)...Kill surf city wrote:nadam se da ne krsi signal kad je iskljucen.
i da, ima dosta "slabiji" zvuk phase-a u odnosu na stone ili 90-icu... mada, s druge strane, to moze veoma lepo da zvuci...
- Nyarlathotep
- MF veteran
ja nisam primetio da jede signal, a ako se to ispostavi, ubacicemo true bypass bez frke.
iskreno, meni se vise svidja nego Small Stone, nekako transparentniji je, i moram priznati, najblizi mom ukusu od svih stompbox fejzera koje sam svirao.
iskreno, meni se vise svidja nego Small Stone, nekako transparentniji je, i moram priznati, najblizi mom ukusu od svih stompbox fejzera koje sam svirao.
Dvejne, jel' ovako nesto?Tufli wrote: Moze! Chisto me zanima kako izgleda ta matora sprava
http://www.effectsdatabase.com/model/vo ... distortion
jes' ista... pa ti s' je video kolko se ja secam...guv'nor wrote:Dvejne, jel' ovako nesto?Tufli wrote: Moze! Chisto me zanima kako izgleda ta matora sprava
Lepo parche histo(e)rijeDuane wrote:jes' ista... pa ti s' je video kolko se ja secam...guv'nor wrote:Dvejne, jel' ovako nesto?Tufli wrote: Moze! Chisto me zanima kako izgleda ta matora sprava

ocu ocu, al nemam mic! cim nabavim oma stavljam, zvuci sjajno!