Consecration
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Consecration
zajebah se, hteo sam reci BEAD, nego sam pomislio na shtim Electric Wizarda (BEDG), pa sam odvalio. ne znam zašto. nvm.
- rock action
ma opusteno, bitno da smo se razumeli
ja gitare stimujem po istom principu - BEADF#B
s tim da u nekim pesmama dropujem sestu ili prvu zicu u A (ili obe)
aligator, .avi i djavo su BEADF#A, somna u AEADF#B a idiot u AEADF#A

ja gitare stimujem po istom principu - BEADF#B
s tim da u nekim pesmama dropujem sestu ili prvu zicu u A (ili obe)
aligator, .avi i djavo su BEADF#A, somna u AEADF#B a idiot u AEADF#A

da te pitam, koji hromatski tuner koristis?
ja trazim neki povoljan+dobar , hteo sam BOSS, al mi mnogo skup, a kazu da Behringeri zestoko lose rade na bejzovima.
- BaalBehrit
Korg DT10.
Ja imam onaj Behringerov TU300, on hvata sve ok sem kada dropujem H(B) u A, onda malo teže... Ali kada bih sada kupovao (a kapiram da ću kupiti u neko dogledno vreme), uzimao bih ovaj DT10 jer je stvarno predobar.

Ja imam onaj Behringerov TU300, on hvata sve ok sem kada dropujem H(B) u A, onda malo teže... Ali kada bih sada kupovao (a kapiram da ću kupiti u neko dogledno vreme), uzimao bih ovaj DT10 jer je stvarno predobar.
ee, ja mislim da nema korga više u mitrosu. košta oko 4k zar ne?BaalBehrit wrote:Korg DT10.![]()
neću rizikovati sa TU300, čitao sam revizije na HarmonyCentralu, kažu ne hvata bass uopšte dobro, čak ni u bass mode-u, a sjebava zvuk.
on topic: video sam na spejsu lepu vest, čestitam!
- BaalBehrit
Mislim da je bio na nekom popustu oko 4000, ali sledeći dan već je bio 7000-8000 valjda. 
Što se tiče TU300, najmanji problem, svrati kod mene da isprobaš.

Što se tiče TU300, najmanji problem, svrati kod mene da isprobaš.
- rock action
DT10 je odlican jer je bas i predvidjen da se na njemu opusteno stimuje dole do A
bio je negde oko 70-80 evra u Sky-u, ne mogu da se setim tacno sad... bio je crni i srebrni, uzeo sam srebrni iz sentimentalni' razloga
btw, nadam se da cu u narednih nekoliko dana konacno skupiti sve pedale u jednu prostoriju, povezati, fotkati i postaviti ovde...
bio je negde oko 70-80 evra u Sky-u, ne mogu da se setim tacno sad... bio je crni i srebrni, uzeo sam srebrni iz sentimentalni' razloga

btw, nadam se da cu u narednih nekoliko dana konacno skupiti sve pedale u jednu prostoriju, povezati, fotkati i postaviti ovde...

- Nyarlathotep
- MF veteran
treba ti sirokougaoni objektiv neki. 

- BaalBehrit
Neki 16-35mm. 

kapiram kad bi se vas dvojica udruzili i sastavili lanac... woaaa... nesmem da se upustam u te beskonacne misli, razbi me kognitivna distorzija 

- Nyarlathotep
- MF veteran
brate... sta da ti kazem... i ja delim studio sa njima, kao i WoO drugi gitarista u mom bendu Belgrade Noise (nije ni on puno bolji). 

koji ste carevi
mora da je sum fukin shit kad popalite sva ta cudesa, pre svega kontam da je light show od svih led diodica 

- Nyarlathotep
- MF veteran
nazalost, jos nismo sve popalili odjednom. ali to bi bilo zaista previse.... tuce gitara, xyz pedala, n sinteva i stotine kilograma lampaskih pojacala. mada moracemo uskoro uz pratece stimulanse. 

- Dersu Uzala
Zajebana je to ekipa, to 'ustolicenje'. Trust you me. Nego, jos jedno 400 kila lampasa, sta, ses' Boogie-ja. Po dva svako, kako Tvorac zapoveda
.

- BaalBehrit
Čekajte da kupim box za Marchala da rušimo NBGD.Nyarlathotep wrote:nazalost, jos nismo sve popalili odjednom. ali to bi bilo zaista previse.... tuce gitara, xyz pedala, n sinteva i stotine kilograma lampaskih pojacala. mada moracemo uskoro uz pratece stimulanse.