BTW: Kad sam video prvu sliku
NGD aka new guitar day :D
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Highway One
Re: NGD aka new guitar day :D
Cestitam , da te super sluzi Jackson
a ispod mosa 
-
Boogie Woogie
aj, pa da doguraš do Jacksons 5.. 
- mislim_stvarno
O, svaka cast na novoj dzitri
Da te lepo sluzi i uzdravlje da je ogulis
Reci mi kada si uporedjivao sa DK2T, jesi svirao onaj trans blue komad sto je stajao tamo dosta dugo? Ako je taj, slazem se da je djubre komad, nije drzao stim, zvuk je bio uzas i nikako mi nije lezao u rukama... Ti DD pickupovi koje si dobio uz DX10 uopste nisu losi.
Reci mi kada si uporedjivao sa DK2T, jesi svirao onaj trans blue komad sto je stajao tamo dosta dugo? Ako je taj, slazem se da je djubre komad, nije drzao stim, zvuk je bio uzas i nikako mi nije lezao u rukama... Ti DD pickupovi koje si dobio uz DX10 uopste nisu losi.
- mislim_stvarno
Hvala covece!
Bas taj DK2T sam probao. Za lezanje u rukama manje vise, ali ostalo je bilo uzas... Ranije ga nisam primecivao, pa sam mislio da je nesto sveziji. Bas mnogo stvari su prodali, na kraju skoro nista nisam probao od onoga sto sam hteo, ali ne zalim se.
DD su veoma dobri, neck je veoma definisan sto me je dosta iznenadilo, ali bridzu mozda fali malo bottom enda. Verovatno cu probati nesto bolje kad budem imao kes, ali ovako odlicno vrse posao.
Bas taj DK2T sam probao. Za lezanje u rukama manje vise, ali ostalo je bilo uzas... Ranije ga nisam primecivao, pa sam mislio da je nesto sveziji. Bas mnogo stvari su prodali, na kraju skoro nista nisam probao od onoga sto sam hteo, ali ne zalim se.
- tHe bLuEsMaN
Neka je sa srecom...xDD
- mislim_stvarno
Fala
Inace, probao sam da snimim neko kliplje.
clean
crunch
boosted crunch
Ne znam kako je ispalo. Snimio sam guitar rigom, ali cini mi se, bar preko slusalica da neck zvuci mnogo muljavo (za razliku od onoga kako zvuci preko pojacala).
Sviranje je skroz bzvz, lupanje gluposti, zice nisam menjao, jos su fabricke 9ke itd...
clean
crunch
boosted crunch
Ne znam kako je ispalo. Snimio sam guitar rigom, ali cini mi se, bar preko slusalica da neck zvuci mnogo muljavo (za razliku od onoga kako zvuci preko pojacala).
Sviranje je skroz bzvz, lupanje gluposti, zice nisam menjao, jos su fabricke 9ke itd...
- DrGreenthumb
- MF veteran
Uf, poslusao sam... Na klinu je mnogo suho na distu ima mnogo distorzije tako da se karakter gitare i ne cuje, ali ti se cujes. Iskreno, malo sam razocaran. Oprema "svira" mnooogo bolje od tebe, no offence. Rastimana je gitara i to se basbas cuje, attack i vibrato su ti nevezbani kao i tehnika uopste. Stoga preporucujem vise samotnih sati sa tom curicom, bar dok je jos honeymoon. Sto b rekao Lt. Aldo Raine: You know how you get to Carnegie Hall, doncha? Practice.mislim_stvarno wrote:Fala![]()
clean
crunch
boosted crunch
Zasto sam sve ovo pricao u temi o novoj gitari? Read me sig...
Srecno!
dobar kvout doktore, lt aldo rejn je po meni jedan od najvecih filozofa 20og veka

BuonđournoDuane wrote:dobar kvout doktore, lt aldo rejn je po meni jedan od najvecih filozofa 20og veka![]()
Cestitke na gitari btw
Hey imenjace,
Cestitke. Tek sad vidim da si kupio novu G....Nek je sa srecom. Da te vjerno sluzi dok god budes voljan da je sviras...ili dok na nabavis novu. Nadam se da su informacije koje sam ti poslao bile od koristi. Uzdravlje.
V
Cestitke. Tek sad vidim da si kupio novu G....Nek je sa srecom. Da te vjerno sluzi dok god budes voljan da je sviras...ili dok na nabavis novu. Nadam se da su informacije koje sam ti poslao bile od koristi. Uzdravlje.
V
- mislim_stvarno