http://farm3.static.flickr.com/2131/233 ... 0f71_b.jpg
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- tHe bLuEsMaN
Re: Oprema Koju Nemate
Ja bi jednog ovakvog Strata...American Deluxe Ash Body...
- tHe bLuEsMaN
Kad sam vec kod ovog Strat-a,pade mi na pamet da je istog takvog Randja prodavao u Mitros-u.Ako se ne varam pocetna cena je bila 1450e...Da li znate kome je prodao i za koju cenu???

- Nyarlathotep
- MF veteran
hehehe... kenja mi se od toga: Randja je prodavao. ko da su se sami Hendrix i Zappa iz mtvih digli da valjaju opremu. naravno, ovo nije tebi upuceno, drugar, vec imidzu Randje tezgarosa (prvog djitriste Beograda
) koji valja intrumente k'o da su relikvije. 
- sirac-šunka
- vragolan
Nyarlathotep wrote:hehehe... kenja mi se od toga: Randja je prodavao. ko da su se sami Hendrix i Zappa iz mtvih digli da valjaju opremu. naravno, ovo nije tebi upuceno, drugar, vec imidzu Randje tezgarosa (prvog djitriste Beograda) koji valja intrumente k'o da su relikvije.
Kad se setim, kad se prodavao neki MM po oglasima, lik je stalno dodavao da je prethodni vlasnik bio Randja, lično!
- Nyarlathotep
- MF veteran
kad neko spomene Randju, jedino čega se mogu setiti je neki socijalni TV show. 
JA prodajem gitaru!
JA sam najveće ime domaćeg .... šta god, tako da je gitara bogom dana i naravno prodajem je za brdo novaca posto ja ne sviram nista što nije izuzetno.
JA prodajem ..... neki squier
A tek ona gitara, koju je prvo imao ON pa sam je uzeo JA pa je sad prodajem ihhhhh
- Rocket Roll
A ko je taj Ranđa?
Ovo je brzi odgovor, to bi trebalo da je gitarista Nevernih Beba http://www.neverne-bebe.com/randja.phpRocket Roll wrote:A ko je taj Ranđa?
Inače verovatno voodoo vrač, pošto se te gitare koje su mu prošle kroz ruke očigledno reklamiraju kao da su izrađene od zlata.
Sećam se kad je neki njegov music-man visio u mitrosu, i ja pitam, pošto mi se momentalno svidela gitara, šta je ovo pošto je, a prodavac će meni u fazonu:
mnoooogo, tu je gitaru lično Ranđa dao na komision ??!!?!?!??? WTF? pitao sam pošto je? nisam pitao ko je svirao i otkud ti znaš da li mi je mnogo????!!!
- Rocket Roll
Hvala na odgovoru!
Ali ne mogu da verujem da su nekome NEVERNE BEBE selling point!
Ali ne mogu da verujem da su nekome NEVERNE BEBE selling point!
- Guitar_thrill
- MF veteran
Pa Randja, bez obzira da li svira u Nevernim Bebama ili bilo gde, ima super ton, i svira odlicno...
edit: sto naravno ne opravdava visoke cene njegovih gitara (ako su visoke)
Dobro, simpa je to muzika, dobre su pevačice (mene vokalni kvaliteti ne zanimaju toliko)
. Sta se sve nudi, dobri su
Ali da li je Ranđin izbor sinonim kvaliteta, to je već druga priča ....
Ali da li je Ranđin izbor sinonim kvaliteta, to je već druga priča ....
Sve je to super, ali da li njegov Music Man (inače po meni fantastične gitare) vredi više od Music Man-a koji ja kupim pa prodajem??? Music Man je super primer jer teško da se može naći loš komad.Guitar_thrill wrote:Pa Randja, bez obzira da li svira u Nevernim Bebama ili bilo gde, ima super ton, i svira odlicno...
- Guitar_thrill
- MF veteran
pa naravno, to sam i rekaoMrav wrote:Sve je to super, ali da li njegov Music Man (inače po meni fantastične gitare) vredi više od Music Man-a koji ja kupim pa prodajem??? Music Man je super primer jer teško da se može naći loš komad.Guitar_thrill wrote:Pa Randja, bez obzira da li svira u Nevernim Bebama ili bilo gde, ima super ton, i svira odlicno...
meni su neverbe bebe oduvek bile neverovatno smarachki bend. odveo bi one dve pevachice na neku kaficu i pelinkovac
al da ih slusham, no.
on topic: kako ali kako samo zhelim neku od ovih Carvin gitara

balim, ali balim...
on topic: kako ali kako samo zhelim neku od ovih Carvin gitara

balim, ali balim...