ne mora da znaci. ne moras ti o izgubljenom jagnjetu da pevas na neki 'ojooooo janje ojooooooo' etno arhaicni fazon. sta ako napises neki introspektivni refleksivni tekst o izgubljenom jagnjetu, kako se osecas, kolko ti je znacilo, kakvo je bilo, kako si ocajan i sjeban i depresivan...moze fino da ide uz baha:)Duane wrote:ali tematika utice na kvalitet teksta... a tekst utice na kvalitet pesme...Doolio wrote:lol bre:)
uopste nisam hteo da budem duhovit, samo sam hteo slikovito da kazem da tematika ne utice na kvalitet same pesme...
ah, you guys
nemogu ja uz bahov preludijum u c molu da pevam pesmu o izgubljenom jagnjetumislim, ja bih mogao, al jebiga kapiram da je neozbiljno
![]()
ocu da kazem, mene nekad tematika vise pogodi nego slatkorecivosti... prija i nekad cuti lep recnik, ali se cesto desava da je on tu zbog manjka kreativnosti i iskustva... koje rezultuje u krajnje zamarajucim tekstovima koji su na lingvistickom nivou ravni sekspiru... pogledaj samo hrpe power mjetal bendova, pocevsi od sonate arktike -> nikad zajebanijih reci, a nikad manje da se kaze s' njima...
ocu da kazem da sam gledo avatara i da sam se srodio sa nepostojecim plavim likovima od cetri metra zato sto je kameron car.