Kole man wrote:Moj glas ide Megadjedu iskreniji i kvalitetniji bend od metalike...al metalika je idalje moj dobar drugar

Kole man wrote:Moj glas ide Megadjedu iskreniji i kvalitetniji bend od metalike...al metalika je idalje moj dobar drugar
srecan bozic..Primer Satrianija, koji pored Greg Howea, Gutheria i nije neki tehnichar...
Ironichno? Ili....?muki17 wrote:srecan bozic..Primer Satrianija, koji pored Greg Howea, Gutheria i nije neki tehnichar...
Ja mogu da kazem zasto mi se zadnja dva ne svidjaju. Ne zvuce iskreno, i mnogo su mi u fazonu "ljuti smo, mnogo smo ljuti". Drugim recima nije ista stvar kao ranije. Plus meni licno ne prija taj zvuk, ali to je vec prica za sebe.Makinov wrote:Kontam da ce mnogo sloziti sa mnom da su St. Anger, Dead Magnetic, Load, Reload, Garage 1 & 2, teska sranja naspram prva 3-4 albuma. \
Garage albumi su cover stvari nekih drugih bendova, eto to fali...Stanko wrote:Ali zanima me sta fali (re)load-u, i garazu?
nije,nego zaboravio si da kazes posle ove tri tacke'' ... i nije neki tehnicar..ali je tataMakinov wrote:Ironichno? Ili....?muki17 wrote:srecan bozic..Primer Satrianija, koji pored Greg Howea, Gutheria i nije neki tehnichar...
Zato sto je terry mid zeleo da cuje sta forumasi vise vole, i tako to na tu temu...sl0e wrote:Zasto je uopste nastao ovaj topik?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest