http://www.box.net/shared/v0znvkdxd9
Black Metal
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Lepo urađeno - nema šta. Nisam iz te priče tako da možda nisam kompetentan da prosipam neke komentare ali evo čisto onako na čemu bih ja još poradio ovde su eventualno vokali i gitare na uvodu. Vokale bih još malo "gurnuo napred". Interesantna je fora sa tim cutovanjem EQa na vokalima ali su time malko pobegli u odnosu na ostatak. Gitare su u toku pesme just fine ali na uvodu bih dodao malo "muda".
E sad... that's just me i ono... otkud znam... možda baš tako treba u death metalu kao što si ti uradio tako da vrlo verovatno nisam u pravu.
Sve u svemu, da ne kenjam više... vrlo, vrlo fino. HORNS up!
E sad... that's just me i ono... otkud znam... možda baš tako treba u death metalu kao što si ti uradio tako da vrlo verovatno nisam u pravu.
Sve u svemu, da ne kenjam više... vrlo, vrlo fino. HORNS up!
- zolideathmetal
- Urednik
@ fox
1.nisam insta cutovao, imam neki podesen shit, i samo stavim...mrzelo me da se igram..
2.uvod treba da bude JOS skrnaviji da se ljudi uplase kada krene pesma (cheap trick...znam...ali radi
)
3.BLACK metal je u pitanju
tamo su gitare svi u midlovima, ovo je za black previse muda...preeeeeeeeevise 
4.vokali su mega skrnavi (jer sam ih ja "pevao") pa sam ih ostavio tako...negde u daljini ali opet tu negde,kao nesto blah
Drago mi je da vam se svidja hahah
Nisam nesto ozbiljno radio pesmu...niti razmisljao puno o njoj...samo sam hteo tako nesto da snimam i da se lepo provedem xD
Mislim da sam uspeo
Ko je za jos?
1.nisam insta cutovao, imam neki podesen shit, i samo stavim...mrzelo me da se igram..
2.uvod treba da bude JOS skrnaviji da se ljudi uplase kada krene pesma (cheap trick...znam...ali radi
3.BLACK metal je u pitanju
4.vokali su mega skrnavi (jer sam ih ja "pevao") pa sam ih ostavio tako...negde u daljini ali opet tu negde,kao nesto blah
Drago mi je da vam se svidja hahah
Nisam nesto ozbiljno radio pesmu...niti razmisljao puno o njoj...samo sam hteo tako nesto da snimam i da se lepo provedem xD
Mislim da sam uspeo
Ko je za jos?
- Marko_chupavi
- MF veteran
Onako iskreno, ja i ne cujem bas mnogo MUZIKE u ovome (i generalno u celom "black metal" pravcu), a prag tolerancije po tom pitanju mi je prilicno visok. Meni ovo vise lici na kakofoniju svega i svacega. "Pevanje"...pa, ajde, to je tako u black metalu... Sta, uopste, prica ovaj lokalni solista? 
Ali ok, to je samo moj ukus. Bez ljutnje, drugar. Generalno najtvrdje sto ja mogu da "svarim" od metal muzike je melodicni dead (tipa Children Of Bodom, i to samo neke pesme). Mada, u odnosu na ono sto sam cuo od black metal muzike, ovo zaista meni zvuci bolje od Dimmu Borgir i njima slicnih umetnika.
Anyway, sa cisto tehnicke strane, jako dobro zvuci! Super su efekti (eho, pogotovo) i distorzija je mocna. Bubanj je prilicno dobro "iskuckan".
Ali ok, to je samo moj ukus. Bez ljutnje, drugar. Generalno najtvrdje sto ja mogu da "svarim" od metal muzike je melodicni dead (tipa Children Of Bodom, i to samo neke pesme). Mada, u odnosu na ono sto sam cuo od black metal muzike, ovo zaista meni zvuci bolje od Dimmu Borgir i njima slicnih umetnika.
Anyway, sa cisto tehnicke strane, jako dobro zvuci! Super su efekti (eho, pogotovo) i distorzija je mocna. Bubanj je prilicno dobro "iskuckan".
- zolideathmetal
- Urednik
Re: Black Metal
Ne svidja ti se?Marsh wrote:ahahaahhahahahahhah
JBG, od Borgira jos uvek nije bolje, ali je skroz do jaja.....svaka cast....bubanj je odlicno " iskuckan "....
super je napravljeno,ja bih mozhda malo pojachao gitaru,malkice smanjio bass i dodao malo "kreshtaviji" vokal hmm nesh kao legion u marduku kada je pevao i odlichna bi bila pesma
- zolideathmetal
- Urednik
Da, jos da znam da screamujem i bilo bi i toga