PunKGuar Finished...skoro skroz

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

PunKGuar Finished...skoro skroz

Post by nemanjavelimirovic » 06 Jan 2010, 21:40

Ovih dana neko dosadno vreme i eto ja se setih da imam negde neki stari MUSIMA De Luxe Jaguar (jazzmaster, shta li je vec) u delovima...I resih da se poigram sa istim....
Slike govore vishe od rechi.... ali i kratka prica sledi posle slika i semplova :mrgreen: :D A bogme i sound samplovi :mrgreen:

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Semplovi:
KLIN (AC30)
http://www.box.net/shared/4xbdj6p9he
DRAJV (ORANGE)
http://www.box.net/shared/2zxpujhehq
DIST (JCM 800 + RAT)
http://www.box.net/shared/9q5qfxk3x6

Dakle: Pre ihihaj, (bilo je jos toplo...)videh u oglasima da neki lik prodaje kopiju jaguara...resih da je kupim i kad je stigla skontah da je bash u shit stanju i da je jako matora i nekako :roll: . Ostavih je kod ortaka koji ima garazhu sa stolarskim alatom i jednog dana smo doshli i skinuli boju sa vrata i izrezali headstock.....otada nishta nisam dirao, tj. tek pre 4 dana sam se setio da postoji ta gitara, koju sam kupio za 2000dinara postnetom...Takodje setih se da imam i nekih potenciometara...a bogme i nekoliko jako matorih magneta. I ajde kako to sve sjediniti sa obzirom da nikada nisam se bavio ovakvim stvarima (budzenje gitare)...Poshto je vrato bio nelakiran resio sam da to sredim i da to moram da uradim sa necim shto se brzo sushi...uzeo sam neki lak bezbojni (200din) i za jedno popodne (dva prelaza) sam lakirao vrat...dovoljno lepo da moze da se svira :mrgreen: .... Od posluzavnika (90dinara) sam napravio masku, a masku na kojoj se nalazi elektronika od mreza koje stoje na rupama za DVD ROM dok isti ne stavite na kucishte :mrgreen: . Magnete sam dobio u nekoj od slinih zamena instrumenata i stajali su mi negde ispod kreveta, htedoh da iste bacim ranije... Potenciometri su Alpha :mrgreen:...Stim da me mrzelo da pozajmljujem lemilicu, moja je dotrajala, pa sad malo prekida od loshih lemova i sl, ali cu to srediti ovih dana...i kapice za potenciometre neke opasne ako neko ima da mi pokloni, necu odbiti :ziveli: Poshto boja sa tela nije bila skroz skinuta, a to me mrzelo jako...resio sam da izlepim gitaru kolaznim slikama albuma i jos nekih (nije skroz gotovo)...I eto PunKGuar...Dakle Jaguar za PUNK :metal: :metal: :metal: :XD: :XD: :XD:

Malo Fret Buzza (pragovi novi bi trebali verovatno...KOTIRA
2mm sa bass strane , 1.8 sa treble strane...nije preterano lepa za sviranje (predebeo vrat)....Zvuk simpa za neke stvari,
total price 2500 din max.

nenadnenad

Re: PunKGuar Finished...skoro skroz

Post by nenadnenad » 06 Jan 2010, 21:51

Ja mislim da ni mladjan punker ne zasluzuje ovako nesto da ga snadje :mrgreen:
Ne mogu zamisliti kakva je akcija :mrgreen:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 06 Jan 2010, 21:52

nenadnenad wrote:Ja mislim da ni mladjan punker ne zasluzuje ovako nesto da ga snadje :mrgreen:
Ne mogu zamisliti kakva je akcija :mrgreen:
2mm sa bass strane , 1.8 sa treble strane...
:mrgreen:
NIje akcija strashna...onako

Kole man

Post by Kole man » 06 Jan 2010, 22:00

Svaka cast zaista :bravo: :bow:
Stvarno fenomenalno izgleda

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 06 Jan 2010, 22:19

Meni se dopada kako zvuci! :)

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 06 Jan 2010, 22:23

:ziveli:

Z*Z*Z

Post by Z*Z*Z » 06 Jan 2010, 22:31

:ziveli:

MUzzY

Post by MUzzY » 06 Jan 2010, 23:08

Totalno cooL :D

Sta oni nama sun burst, candy apple itd. :D

whosyourdaddy

Post by whosyourdaddy » 06 Jan 2010, 23:22

Jednom recju krsh! :mrgreen:

P.S. Kad budes postao Cobain pa kad je lomis na stage-u svi ce misliti da je Fender! ;)

Pinki nije mrtav!

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 06 Jan 2010, 23:46

Überdražesno™!

Svi indie bendovi Tamo Preko se polomiše da sviraju na što čudnijim & starijim gitarama, Sonic Youth imaju celu kolekciju Jolana, čak i Džek Vajt svugde vuče svoj $20 Kay, Black Keys i ini blues-slajderi priznaju samo petodolarske gitare, samo smo mi snobovi - ako ne košta barem 300 evra, nije mlađe od 2 godine i nije u tip-top stanju, nećemo ni da pričamo s čovekom :grummel_2:

Stay tr00!

dweezil

Post by dweezil » 07 Jan 2010, 00:15

a jbg hightehnoloske zemlje ceznu za autenticnim, handmade, retkim i sl, a postfeudalne kao mi se ipak klanjaju high tech spravicama josh uvek, cast izuzecima :D

djitrcia je zanimljiva :) posebno neckplate je drazestan™ al ipak hvala, mislim da bih dobio sepsu kad bih dodirnu taj bridge i zhice... shalim se cheers :D

stavi je na e-bay i zaradi neke postene pare i kupi nekog Fendera imash ih malo :)

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 07 Jan 2010, 01:08

Rocket Roll wrote:Überdražesno™!

Svi indie bendovi Tamo Preko se polomiše da sviraju na što čudnijim & starijim gitarama, Sonic Youth imaju celu kolekciju Jolana, čak i Džek Vajt svugde vuče svoj $20 Kay, Black Keys i ini blues-slajderi priznaju samo petodolarske gitare, samo smo mi snobovi - ako ne košta barem 300 evra, nije mlađe od 2 godine i nije u tip-top stanju, nećemo ni da pričamo s čovekom :grummel_2:

Stay tr00!
Of Kors! Pa nisam je spojio da bi stajala...verovatno cu je svirati live sa Zaipods ponekad...shto da ne... :D

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 07 Jan 2010, 01:09

dweezil wrote:a jbg hightehnoloske zemlje ceznu za autenticnim, handmade, retkim i sl, a postfeudalne kao mi se ipak klanjaju high tech spravicama josh uvek, cast izuzecima :D

djitrcia je zanimljiva :) posebno neckplate je drazestan™ al ipak hvala, mislim da bih dobio sepsu kad bih dodirnu taj bridge i zhice... shalim se cheers :D

stavi je na e-bay i zaradi neke postene pare i kupi nekog Fendera imash ih malo :)
Mislish da je u ovakvom "modyfied" stanju turim na EBAY???

Tufli

Post by Tufli » 07 Jan 2010, 03:18

Prosh'o si :wink: :D Dobar izbor bendova kao cover, magneti skroz fino rade :ziveli: Punk Woook :metal:

tHe bLuEsMaN

Post by tHe bLuEsMaN » 07 Jan 2010, 04:19

Svaka chast za mashtovitost... 8) 8)

Post Reply