Rocket Roll wrote:U par navrata sam svirao onaj primerak koji je bio u beogradskom SkyMusicu. Zvuči... pa... nezanimljivo... i ne raščišćava se. Ima germanijumske tranzistore, ali je kolo ultrabolesno složeno kako u fabrici ne bi morali da ih uparuju.
Duane wrote:al ima napisano jimi hendrix na sebi, stoga bih rekao da valja itekako!
Po jutub klipovima bih rekao a veze sa Jimijem nema
Pitanje je šta je tu "stara verzija" - za ovaj "vintage Rat" kaže da je u pitanju "reissue from 6-7 years ago" (tačne godine su 1991 - 2005), a Rat 2 je počeo da se proizvodi 1988.
Vintage Rat reizdanje zvuči tanje od Rat 2 u snimku, to je tačno, ali ne znam šta su unutra stavljali. Novo Rat 2 reizdanje je i po kolu drugačije u poslednjih par godina, otkad se proizvodi u Kini. Zvuk je... mnogo lošiji.
Ovaj moj je bio reizdanje prvog rata iz pocetka devedesetih (ako se dobro secam...) i zvucao je veoma slicno ovom iz snimka.
Pojma nemam sta su stavljali u njega ali da je zvucao lose, jeste.
interesuje me Z-Vex Fuzz
na koji način mogu da dođem do ove pedale? takođe sam zainteresovan ukoliko neko sa ovog foruma radi tu pedalu
to je jedna od pedala koje su me fascinirale tako da planiram da je nabavim u bližoj budućnosti