MIDI pitanje
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
- zolideathmetal
- Urednik
MIDI pitanje
Postoje standardni midi sample-ovi, jel postoji mogucnost prosirivanja dijapazon tih sampleova?
- Rocket Roll
Postoji.
Ono što tebi treba su ustvari soundfonts. Pretpostavljam da znaš šta su "slovni" fontovi. E, isto tako imaš i sound fontove. Naime, to su ti skupovi različitih tonova "upakovani" u soundfont. U zavisnosti od soundfonta MIDI instrukcije (da ne kažem - pesme) ti se mogu interpretirati na totalno drugačije načine. Problem je u tome što se relativno teško nalaze a da budu iole upotrebljivi tj. da imaju sve kitove koji su ti potrebni a da pritom budu free. Ja sam uspeo da nađem neke ali su isuviše bedni da bi bili vredni pomena a ti ako nađeš nešto nadam se da ćeš to podeliti sa mnom
.
Ajd uzdravlje.
Ono što tebi treba su ustvari soundfonts. Pretpostavljam da znaš šta su "slovni" fontovi. E, isto tako imaš i sound fontove. Naime, to su ti skupovi različitih tonova "upakovani" u soundfont. U zavisnosti od soundfonta MIDI instrukcije (da ne kažem - pesme) ti se mogu interpretirati na totalno drugačije načine. Problem je u tome što se relativno teško nalaze a da budu iole upotrebljivi tj. da imaju sve kitove koji su ti potrebni a da pritom budu free. Ja sam uspeo da nađem neke ali su isuviše bedni da bi bili vredni pomena a ti ako nađeš nešto nadam se da ćeš to podeliti sa mnom

Ajd uzdravlje.
- Rocket Roll
DeJaWu
Kao sto rekoh ako neko hoce Sound fontove za komp imam ih na gomilu i NE NISAM JEDAN OD ONIH LIKOVA KOJIMA JE U INTERESU DA TO PRODAJU vec da pomognu Muzicarima da dodju do sto kvalitetnijegzvuka pa ko hoce "instrumente" nek mi se obrati!kao sto sam rekao ako vi imate nesto sto ja nemam u toliko bolje!Nemam boje za klavijature ali imam te Vst-ove pa ko hoce nek cimne! 

-
Besplatni Midi fajlovi
Ako vam trebaju midi fajlovi mozete ih downloadovati na sajtu Besplatni yu midi fajlovi