Znači: "Video sam je jedno u vitrini jedne radnje u Nišu", a u BGu mislim da Mix drži Schaller-ov hardver pa ako i nema mož da se nabavi... A cene što se tiče, nadji na stranim sajtovima pa pretpostavi i na kraju pogledaj po našim radnjama...nesko wrote:s-š,sirac-šunka wrote:
Ovo je Schaller bridge, po meni jednako lepa kobilica i relativno nabavljiva kod nas.
Šta znači "relativno nabavljiva kod nas".
Ja sam zainteresovan, ako nije preskupa.
O kobilicama za bass...
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- sirac-šunka
- vragolan
Re: O kobilicama za bass...
Thx.
Pozzz.
Pozzz.
Obradovah i ja svoj bass:

- sirac-šunka
- vragolan
Gde kupio, pošto platio?
ljudi, aj dajte opinion, jedna od ove dve ide na moj custom (koji planiram da napravim negde u sledecih milijardu godina)

Hipshot A

Warwick bridge

Hipshot A

Warwick bridge
- sirac-šunka
- vragolan
Pa zavisi i od ostatka gitare, konfiguracije magneta isl. A i estetike, meni se lično Warwick kobilica slaže samo uz Warwick modele i neke kastome koji su bazirani na Warwick-u.
A priori trebalo bi da Hipshot pravi bolji hardver od Warwick-a. A ima i proizvođača koji rade bolje i od jednog i od drugog.
A priori trebalo bi da Hipshot pravi bolji hardver od Warwick-a. A ima i proizvođača koji rade bolje i od jednog i od drugog.
Warwick.
Za sunku:
Kupio na ebay-u a platio 72 €
Kupio na ebay-u a platio 72 €
w može više da se podešava, ali mora dosta i da se kopaMaxOnBass wrote:ljudi, aj dajte opinion, jedna od ove dve ide na moj custom (koji planiram da napravim negde u sledecih milijardu godina
i treba da ide na neki custom inspirisan Warwickom
koji su neki predlozi (za proizvodjace koji rade kvalitetnije)? mda, kontam i ja da ima da se kopa dosta ali ako se ne varam to je i pozitivno (veci prenos vibracija i ostali fizicki zevzevati).. enivejz, Hipshot me privlaci samo zbog topload/stringthru opcije.. verovatno ce i biti Warwick na kraju

ako imaš majstora sa dobrim krampom i motikom - kopanje nije problem 
warwick je super što može da se podešava do besmisla. cela kobilica zajedno, pa po dijagonali, pa možeš razmak između svake žice, pa visinu svake žice da fino šteluješ. grafitni nosači mogu da se menjaju, u slučaju da se potroše, polome itd..... keva je.
ja sam u prva tri-četiri meseca promenio 10 setup-a. na kraju sam se vratio na default...
ali sve zavisi od tvog majstora - da lči voli da kopa. hipshot ima X šrafova i gotovo. možeš i sam da je montiraš.

warwick je super što može da se podešava do besmisla. cela kobilica zajedno, pa po dijagonali, pa možeš razmak između svake žice, pa visinu svake žice da fino šteluješ. grafitni nosači mogu da se menjaju, u slučaju da se potroše, polome itd..... keva je.
ja sam u prva tri-četiri meseca promenio 10 setup-a. na kraju sam se vratio na default...

ali sve zavisi od tvog majstora - da lči voli da kopa. hipshot ima X šrafova i gotovo. možeš i sam da je montiraš.