Po mom misljenju to je pevac RHCP, Anthony Kiedis. Odlican bend, ali Anthony nema pojma da peva.
Anthony Kiedis

Da cujem vase misljenje?
Cortex wrote:Ne znam da li zna da peva ili ne zna, tj verovatno zna, ali ja kad chujem glas Jelene Rozge, chitavo telo mi se najezhi i dobijem instant urge to kill. Sve shto sam ja se pobuni i krene da besni i da se raspada u okviru kozhnate navlake u kojoj obitavamo, samo, ako joj na sekund chujem glas. ***** ti sve.
jes mali offtopic al nisam mogao dizdrzhim
Moja mama ne može da smisli Rozgu...Kaže da je nervira to koliko se napreže da bi pevala, kao da joj je jako teško da peva.Cortex wrote:Ne znam da li zna da peva ili ne zna, tj verovatno zna, ali ja kad chujem glas Jelene Rozge, chitavo telo mi se najezhi i dobijem instant urge to kill. Sve shto sam ja se pobuni i krene da besni i da se raspada u okviru kozhnate navlake u kojoj obitavamo, samo, ako joj na sekund chujem glas. ***** ti sve.
jes mali offtopic al nisam mogao dizdrzhim
Anthony nema pojma da peva, poslusaj kako je otpevao Coffee Shop. Meni se ta pesma bas svidja, ali je on nije odradio kako je trebao, to ce ti reci skoro svako ko ima imalo pojma o "pravilnom" pevanju. Treba da poslusas jedno njegovo raspevavanjeLazaRocker wrote:brate sto ti entoni skrivio, msm jest da nekad zafLEsira na koncertima, al covek ima sasvim solidan prepoznatljiv glas. nije da je u top 50 pevaca sveta, ali nije za potcenjivanje.
meni se nekako od ozzija uvek govna prijedu. volim ja sabbath, al mi ozzy ima mlogo iritirajuci glas. ne kazem da ne zna da peva, samo me cini nervoznim (sto je mozda i poenta, jelte).
Entoni ima vrlo prijatnu i karakteristicnu boju glasa i ocajnu dikciju koju je pretvorio u simpatican manir. Malo ga hebe intonacija, ali to nije nista sto jedno dobro pitch correction spravo ne bi moglo da sredi.to ce ti reci skoro svako ko ima imalo pojma o "pravilnom" pevanju.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest