zolideathmetal wrote:Nemozes tako staviti serije u red O_o
Mozes podeliti u grupe...recimo 3. grupe, ali ovakav redosled :S odakle ti ovo? (jos si stavio i Noise Works :S )
PS: Wtf je Twenty?!
I znas sta svi kazu za Paiste cinele "Da da, serija _____(ubaci bilo koju seriju ovde) je pravljena od iste legure kao 2002"

ovo nije high end ride, nego upper mid-class koliko ja znam, ali u srbiji je high end x) (isto...koliko ja znam x) )
Ovo mi je sa
http://www.paiste.com.Uradio sam copy/paste,ali u sustini odozdo pa nagore ide prema kvalitetu.
Twenty je Genuine Twenty Bronze Sound from Paiste,ove godine(NAMM Show 2007) je predstavljena,kolaboracija sa turcinom Murat Diril-om,dakle nova serija.
Noise works sam stavio jer sam radio c/p,u brzini,ali kakve veze ima,noiseworks ima seriju hi hat-ova,sem stax-ova.
A Alpha je sto se kaze first-class sound za fer cenu.
A materijal,tj B8-alloy-a (tacnije CuSn8 Bronze) je zastupljena u svim cinelama(sem serijama 101,PST 3,koje su Brass;Traditionals i Signature koje se prave od "Signature" Bronze;New Signature koja je Paiste Sound Alloy;i nove serije Twenty koja je turski B20).
Ali iako su od istog materijala,ne mozes porediti PST5 seriju i 2002 seriju,jer je velika razlika u kvalitetu a i u zvuku.