crno , krem\belo i zlatno, idealna kombinacija za gitaru , pogotovo suplju.
Eh, koji su kodovi da se slika resizeuje?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pre neki dan kad sam kupovao bas, setio se da bih mogao možda i ovo da isprobam. Međutim, to nije trajalo duže od 20 sekundi, pošto je u međuvremenu lik izašao iz podruma sa neotpakovanim Squierom po koga sam zapravo došao. Elem, nisam mogao da izvalim ništa pametno, pošto su žice bile užasno matore i zarđale, a sama đitra je izgledala kao da ju je sviralo 30 ljudi svaki dan poslednjih 5 godina.nemanjavelimirovic wrote:Evo ja da pomognem, ako mogu - interesantno radi ta gitara, meni se nije svideo feel na njoj, ali da je dobra gitara, jeste, zavisi shta zelish da svirash na njoj....Svakako shta god ti ja budem rekao, to sve pada u vodu jer svako voli razlicito. Zvucno mi je ko i svaki telac stim da je taj dodatni magnet onako interesantan i daje neke interesantne kombinacije.... Probaj svakako...nebojsak wrote:Niko me ne jebe 2% na drugoj temi, pa da probam ovde. Možda mi neki fin forumaš meka srca pokloni ovo za rođendan, oba Božića i obe NG zajedno. Ne ispadne mnogo kad se razdeli na sve te praznike.nebojsak wrote:Patiću dok ovo ne bude moje:
Probao neko? Na HC je odlično ocenjen, ispadne nešto oko 630 evra u Mitrosu.
To ti je rootbeer standard. (mnogo lepa gitarica)cccira wrote:Jel zna neko sta bi ovo moglo biti:
Nikako ne mogu da nadjem
To sam i ja mislio, no ovaj finis deluje kao da je fadedSantana wrote:To ti je rootbeer standard. (mnogo lepa gitarica)
da,kolega,iako polazis od pretpostavke da sam totalni kretenmislim_stvarno wrote:eno ga stoji na artistovom sajtu...
ok,amerikanac,postujem,ja ih pitam da li ima ova jeftinija serija,ali isto sa maple vratom tj HP(TM) Special EXHP™ Special CT USA
Item#: 00581390
Price: $1999.99 USD
covek mi kaze da nema,i da nema verzija gitare sa maple vratom osim onog amerikanca od 2000$..e tu se ja zbunim,kad lepo pise na sajtu..pa zato pitam,da li mozda neko slucajno nije video ovu djitru negde?HP™ Special EX
Item#: 00593720
$449.99 USD
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests