Warwick Bass Guitars
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Warwick Bass Guitars
koliko su dobri! Wood Guerilla fazon
- DJ_MY_SOUL
Ovaj poslednji je cista kopija Fodere imperial ili emperor. Ali mi se svidja 

ne bih rekao. pre svega, emperor nije SC.
Jel neko od ekipe iz Novog Sada probao ona dva Warwick-a u Artistu?
warwick u artistu?migor8 wrote:Jel neko od ekipe iz Novog Sada probao ona dva Warwick-a u Artistu?

Ima jedna korveta i jedan strimer,izgleda dugo stoje a Artist je nekad uvozio Warwick-e

to nisam znao, hvala na infu.

probao ja.. vise putamigor8 wrote:Jel neko od ekipe iz Novog Sada probao ona dva Warwick-a u Artistu?

Korveta (bubinga) je jaaako dobra, fin komad, ako se dobro secam pasivni model. Setapovan jako lepo, u pristojnom stanju za radnju, brutalan zvuk i feel, mozda malo previse para. Sto se tice Streamera (LX), kontam da mu je preamp jako cudan (mnogo slab, lik je pred mojim nosom stavio novu bateriju i isto), zvuk je malo manje vorvikast (ako vam je ova recenica logicna...) a feel je onako. Definitivno malo previse para. Glasam za Korvetu.
E hvala druze,oticu ja sutra da probam pa ako se pokaze dobro mozda i pazarim tu korvetu. 

koliko košta?
Nisam siguran,negde oko 800 eur.
Pa kako dobra ako je pasivna??MaxOnBass wrote:Korveta (bubinga) je jaaako dobra, fin komad, ako se dobro secam pasivni model.

A zasto ne bi bila dobra ako je pasivna? Ne moras kupovati baterije za njumichabass wrote:Pa kako dobra ako je pasivna??MaxOnBass wrote:Korveta (bubinga) je jaaako dobra, fin komad, ako se dobro secam pasivni model.![]()

Bolje uzmi Spectora u Artistu u NS...nekako bolje radi od onih Warwicka,...mada je meni licno sve to mnogo,mnogo traljavo....
Probao sam Spector Performera NT u artistu u BGu, baš sam se čudio kako sa EMGovim magnetima i NT-om može da košta 50 000 dinara. E kad sam ga uzeo u ruke da sviram shvatio sam. Nezgodniji vrat nisam osetio u životu, i pored svih onih Berindžera i kojekakvih glupih basseva koje sam uzimao u ruke, uz to da i sa onim silnim EMG magnetima ima totalno siromašan i suv zvuk.
800 eura, bubinga? ja sam platio 800 eura swamp ash (pasivni). Ja bi to uzeo.
i ne prozivajte pasivne bass gitare, moliću
800 eura, bubinga? ja sam platio 800 eura swamp ash (pasivni). Ja bi to uzeo.
i ne prozivajte pasivne bass gitare, moliću