cccira wrote:Wolf wrote:Note to people, Slipknot nije bend, nego projekat
Moderni metal
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Nu/Alternative Metal
Pa i nisu Nu Metal(po meni), mada ih neki ubrajaju u pionire Nu Metala, oni su po meni Alternative Metal.mislim_stvarno wrote:Mozda se to samo ja tripujem, ali ne mislim da su ratm nu metal...Mogu na mnogo mesta da se strpaju, ali ne mislim da je jedno od njih nu metal...
Zasto?
Jer su oni metal bend, ali neki moderniji metal sa dosta primesa drugih vrsta muzike.
Evo ti kojih, kako me nervirate vi pametni, sto sve znate.
Wikipedia:
"Rage Against the Machine are notable for their innovative blend of alternative rock, punk rock, hip hop, heavy metal and funk as well as their politics and lyrics."
Znaci alternative rock, punk rock, hip hop, heavy metal, funk...
Wikipedia:
"Rage Against the Machine are notable for their innovative blend of alternative rock, punk rock, hip hop, heavy metal and funk as well as their politics and lyrics."
Znaci alternative rock, punk rock, hip hop, heavy metal, funk...
политички метал
Шмајсер wrote:политички метал
jos bi dodao prefiks nu i ne... naci Nu Politicki Ne Metal... ili ? Ne Politicki Nu Metal? ili... ?
Jao koji gadan trip...citam slipknot gore i ucinilo mi se da pricas o slipknot-u
izvinjavam se
izvinjavam se
ко се ради тај и греши
opustenoKole man wrote:Jao koji gadan trip...citam slipknot gore i ucinilo mi se da pricas o slipknot-u
izvinjavam se
Шмајсер wrote:ко се ради тај и греши
- The_Art_Of_Despair
O da.... Super tema!
hmm Ja sam dugo dugo najvise gotivio Korn (i sad ga gotivim al manje), al sad moram da kazem da mi je Deftones omiljeni NU-alternative, a bogami i inace omiljeni bend.. tako da sto se tice albuma reci cu Around The Fur! Ipak je to album gde ima najvise himni, pogotovu za skejtere
A vokal, Chino Moreno i John Davis definitivno!
A da, Sevendust takodje! Odlican bend! Lajon Witherspoon jedan od podcenjenih singer-a!
hmm Ja sam dugo dugo najvise gotivio Korn (i sad ga gotivim al manje), al sad moram da kazem da mi je Deftones omiljeni NU-alternative, a bogami i inace omiljeni bend.. tako da sto se tice albuma reci cu Around The Fur! Ipak je to album gde ima najvise himni, pogotovu za skejtere
A da, Sevendust takodje! Odlican bend! Lajon Witherspoon jedan od podcenjenih singer-a!
- LazaRocker
ne turajte mi rejdz u istu korpu sa ovom sabanijom
e da ne bi system of a down u korpu... me like it
tebi?LazaRocker wrote:ne turajte mi rejdz u istu korpu sa ovom sabanijom
LazaRocker wrote:ne turajte mi rejdz u istu korpu sa ovom sabanijom
+1Duane wrote:tebi?LazaRocker wrote:ne turajte mi rejdz u istu korpu sa ovom sabanijom