Kad sam kupio gitaru i dosao kuci, primetio sam (tek tada) da na jednom sedlu, tacnije najnizem (sto drzi visoku E zicu), ima prslina ovog tipa (primeti crvenu liniju)

Ali sve je radilo. Kada sam drugi put menjao zice, pojavilo se sledece

Medjutim, kada sam menjao zice treci put, cim sam poceo da odvrcem onaj veliki saraf sto drzi kockicu, sedlo se raspalo na 3 dela. Krti lom.
Ovi u mitrosu su mi zamenuli celo sedlo, uz veliku mrzovolju i pridike kako ne smem da previse stezem taj saraf, ali posto sam imao garanciju, dobio sam zamenu, i to sedlo koje sam dobio je bilo jedno od najvisih (sad imam 3 visoka).
Ali i to je u redu. Sve dok se pre 2-3 dana nije pojavilo sledece, i to na sedlu koje drzi A zicu:

E sada, bas mi je juce na probi pukla zica, i to A zica. Ja se iskreno bojim da diram taj sharaf. Jer ako se i ovo raspadne, verovatno moram odma u mitros da urgiram, sreca pa sam jos uvek pod garancijom, al sta da radim ako se javi jos neka prslina? Na nekom od ostalih?
A siguran sam da ne zatezem te srafove previse, nisam stoka.
Moje pitanje je, dal ima negde ovih rezervnih cudesa da se nabavi kod nas? Da pomenjam sve odma. Ostatak tremola radi fino.