Fino, fino, hajde sad jos dva-tri snimka.

Some "kich fusion"...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Evo sad sam krenuo, mada clean gitare i prolaze sa tihim ampom, dist bude uvek dosta fizzy, a ja ne mogu da se drapnem...muki17 wrote:Doktore,ti si kralj.period.
e ovako,da te pitam-jel bi mogao da snimis drajv kanal,ali sa MM-om,posto na tujubu imas samo sa custom telcem,pa me zanima kako se cuje sa music manom?
Hehe, pa ponukali me nenadi (oba) i manda sa onom pricom sta je djez a sta nije, pa mi je izgledalo duhovito da snimim HM gitaru kroz rock pojacalo i da pokusam da zvucim djezisinisake wrote:O, Dr, u djezere prelazis?![]()
Fino, fino, hajde sad jos dva-tri snimka.
Some "kich fusion"...
Brkovi? Koji brkovi?nenadnenad wrote:dobri su ti brkovia i sviranje je na zavidnom nivou
muki17 wrote:Doktore,ti si kralj.period.
Jes' dobar nema sta, pogotovu sto na clean kanalu ima taj mid boost pa moze da zvuci i kao Bassman (prvi snimak) i kao malo namunjeniji JTM. Lepo radi sa pedalama, mada moj Pet ih bas i ne voli, ali kad je Guv'nor terao svog Robert Cray Strata kroza nj sa svojim Fulltonima zvucalo je phaaaaat, and supersize thatMUzzY wrote:Auh kakva artikulacija na clena-u! Joj sto mi se dopada! Imam utisak da mnogo voli pedale! Imam jednu crvenu pedalicu da je poturimo kad budes hteo/mogao
Drive me potseca na Egniter![]()
Fenomenalno!
Koji zvucnici su u pitanju?
Moramo da ga snimimo bre direkt u PC pa kroz impulse. Zajebi web kameru!
Dje?DrGreenthumb wrote:...Evo...
Uf, nesam stavio linak, sorry broDersu Uzala wrote:Dje?DrGreenthumb wrote:...Evo...
Ja reko', ti ga shredovao na tom Pet-u a ti mi upropasti citavu nedelju sad sa ImpellitterijemDrGreenthumb wrote:Uf, nesam stavio linak, sorry broDersu Uzala wrote:Dje?DrGreenthumb wrote:...Evo...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest