zvuk malo gubi na punoci i toplini po meni.
 zvuk malo gubi na punoci i toplini po meni.Uglavnom, dabog da ga ja pojacavao najstrasnije, stvar ugodjaja
 . Nisam mogao da ga pojacam preko 3 zato sto u studiju za vezbu imaju samo 4x12 box, a posto sa bendom vezbamo na relativno razumnoj jacini zvuka, i bitnije nam je sta i kako se cuje a ne koliko glasno. Mogu ja na pola da pojacam, ali nije stvar u tome da poklopim ionako slab razglas. Znaci upravo dolazim na to da bi mi moj box (ali ne moram valjda nositi i box samo da bih malo testirao pojacalo) bio odlicna mera za tu prostoriju i glasnocu kojom sviramo. Smatram da su 4x12 boxovi overkill za nase vezbaone ako se koristi lampaska glava (tranzistori teze izvlace tu jacinu) a verovatno i za vecinu prostora gde se moze nastupiti.
  . Nisam mogao da ga pojacam preko 3 zato sto u studiju za vezbu imaju samo 4x12 box, a posto sa bendom vezbamo na relativno razumnoj jacini zvuka, i bitnije nam je sta i kako se cuje a ne koliko glasno. Mogu ja na pola da pojacam, ali nije stvar u tome da poklopim ionako slab razglas. Znaci upravo dolazim na to da bi mi moj box (ali ne moram valjda nositi i box samo da bih malo testirao pojacalo) bio odlicna mera za tu prostoriju i glasnocu kojom sviramo. Smatram da su 4x12 boxovi overkill za nase vezbaone ako se koristi lampaska glava (tranzistori teze izvlace tu jacinu) a verovatno i za vecinu prostora gde se moze nastupiti.Doduse ukusi su razliciti, dao sam tada decku da proba i kaze da bi njemu trebao 4x12 jer su oni glasni na probama

al pretpostavljam da cuvas za marakanu
  al pretpostavljam da cuvas za marakanu  ).....i rekli su da ja jos sviram na mom Rolandu,da mu za sada nista ne fali.....pa malo kasnije kad skupim da kupim nesto dobro
 ).....i rekli su da ja jos sviram na mom Rolandu,da mu za sada nista ne fali.....pa malo kasnije kad skupim da kupim nesto dobro  .....a treba da izvadim jos malo pasos,pa da odem do inostranstva kolima sa mamom da vidim sta imaju tamo,posto kazu da je jeftinije,......tako da,Marshall ce jos maaaaloo sacekati ...
 .....a treba da izvadim jos malo pasos,pa da odem do inostranstva kolima sa mamom da vidim sta imaju tamo,posto kazu da je jeftinije,......tako da,Marshall ce jos maaaaloo sacekati ...