Warwick Bass Guitars
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Warwick Bass Guitars
stalker, mogao si ovih dana baciti neki snimak/cover, da cujem, samo, zvuk tvog bassa.

uzeću bubnjarev diktafon pa ću da snimim u petak, može? 

e, extra, hocu da cujem zvuk tvog warwickaStalker wrote:uzeću bubnjarev diktafon pa ću da snimim u petak, može?

svrni do BGa jednom 

videcemo na ljetoStalker wrote:svrni do BGa jednom

Re: novi modeli za 2010
skinuli su beli insert:gricko wrote:warwick ima nove modele za 2010. između ostalih i komad za maksa:
![]()
radio 'stamp tool' u photoshop-u k'o lud!

malo im je bulja fazon......
Ja sam bas hteo da prokomentarism kako bi mi bio lepsi kada bi bio jednobojan gornji "krak" 

i meni je lepši ovako
@gricko,maxonbass:
pošto smo mi počasni članovi Warwick foruma, da li je samo glasina da će svaka varijanta Corvette Standard da se izbaci iz serijske proizvodnje? video sam na chatu.
@gricko,maxonbass:
pošto smo mi počasni članovi Warwick foruma, da li je samo glasina da će svaka varijanta Corvette Standard da se izbaci iz serijske proizvodnje? video sam na chatu.
Koliko sam ja upucen vec je izbacena.
ne razumem zasto bi to radili kada se instrument dobro prodaje 

Kako zašto? Pa da bi napravili još bolji instrument. Napredak je name of the game! A ne stagniranje kao Fender i ostali mass market junk... 

Gde su mladi tu je i shala... 

Ja sam mrtav ozbiljan
ne, ta glasina nije tacna. Corvette Standard modeli (bubinga i ash) nisu izbaceni iz proizvodnje nego samo pomereni kao "Pro" serija i sastavljaju se u nekom Boguizanogovilu, isto mesto gde se sastavljaju i prave rokbejsovi. znaci delovi, sirovine i vatever ostaju isti i samo se salju u gorespomenuti Boguizanoguvil da se tamo sastave od strane bedno placenih Kineza (ili Koreanaca, Tajvanaca ili elfova) i onda se kao finalni proizvod salju nazad u Deutschevil i ostale vilove da se prodaju nama po i dalje paprenim cenama. inace, on a related note, svi Warwick bassevi idu gore sa cenom. rokbejsovi takodje, zajedno sa onim apdejtovima i poboljsanjima i whatnot. sve je to meni mnogo cudna jedna rabota.. I do not approve.
MaxOnBass wrote:ne, ta glasina nije tacna. Corvette Standard modeli (bubinga i ash) nisu izbaceni iz proizvodnje nego samo pomereni kao "Pro" serija i sastavljaju se u nekom Boguizanogovilu, isto mesto gde se sastavljaju i prave rokbejsovi. znaci delovi, sirovine i vatever ostaju isti i samo se salju u gorespomenuti Boguizanoguvil da se tamo sastave od strane bedno placenih Kineza (ili Koreanaca, Tajvanaca ili elfova) i onda se kao finalni proizvod salju nazad u Deutschevil i ostale vilove da se prodaju nama po i dalje paprenim cenama. inace, on a related note, svi Warwick bassevi idu gore sa cenom. rokbejsovi takodje, zajedno sa onim apdejtovima i poboljsanjima i whatnot. sve je to meni mnogo cudna jedna rabota.. I do not approve.