Pomoc oko kupovine polovnog Stratocastera
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Pomoc oko kupovine polovnog Stratocastera
Cao narode,
nasao sam preko oglasa polovan Fender Stratocaster pa me zanima da li je to sto se nudi zaista to.
Naime, covek tvrdi da je to originalni stratocaster iz 1968 godine sa serijskim brojem koji se nalazi sa zadje strane gitare:225789. Dakle, nema slovne oznake samo broj. Cena od 500e mi je malo neverovatna za takvu gitaru ali mi on kaze da je ta gitara stajala kod njegovog brata u Nemackoj i da je on ne svira vec 100 godina i da mu je doneo tu da je on proda. Kaze da negde pozadi na vratu pise nesto tipa 12-april-1968B.
Sta vi mislite o ovome? Jel to original gitara ili je neka muvacina? Nasta da obratim paznju ako je budem gledao?
nasao sam preko oglasa polovan Fender Stratocaster pa me zanima da li je to sto se nudi zaista to.
Naime, covek tvrdi da je to originalni stratocaster iz 1968 godine sa serijskim brojem koji se nalazi sa zadje strane gitare:225789. Dakle, nema slovne oznake samo broj. Cena od 500e mi je malo neverovatna za takvu gitaru ali mi on kaze da je ta gitara stajala kod njegovog brata u Nemackoj i da je on ne svira vec 100 godina i da mu je doneo tu da je on proda. Kaze da negde pozadi na vratu pise nesto tipa 12-april-1968B.
Sta vi mislite o ovome? Jel to original gitara ili je neka muvacina? Nasta da obratim paznju ako je budem gledao?
-
Re: Pomoc oko kupovine polovnog Stratocastera
to je neka original kleptonova, garant.
- Haralampije
il hendriksova. 

Ista prica kao prodavci polovnih automobila : "Vozila ga neka baba,samo nedeljom,do crkve"...

Mislim da je bilo već reči o ovoj gitari na forumu, ima tome možda godinu dana, čini mi se da je dosta ljudi komentarisalo uključujući i Rocketa. Pokušaj da nađeš negde taj thread, ta gitara se vuče po oglasima najmanje godinu dana (i ja sam mislio da ga zovem ali u međuvremenu sam pročitao ovdašnje komentare), otprilike je neki rezime da gitara, navodno, dobro zvuči a da li je stratocaster iz 1968 to , čini mi se, niko nije potvrdio. Pošto se toliko dugo prodaje, objektivno je misliti da stvari nisu baš najjasnije jer je cena za to godište smešno mala...
-
ono istina..postoje bajke gde nekastarija gospoja prodaje gitare svoga sina..(koji se muvao po Vudstoku), kao onaj jedan lik što je prodao Hofner bas kojega je osobno šinjor McCartney imao zavrljačiti u publiku za vreme nastupa Wingsa, tako da..ne bi bilo loše da se oformi neka krstaška trojka koja će da se javi na taj oglas i proba tu gitaru konačno.
(Jedan obavezno neka uzme i genetski uzorak sa žica, naravno...pa ako je koža, onda je klepton, a ako je jezik, onda je hendriks, nema treće.
)
(Jedan obavezno neka uzme i genetski uzorak sa žica, naravno...pa ako je koža, onda je klepton, a ako je jezik, onda je hendriks, nema treće.

-
jel to iz halo oglasa? ako jeste,video sam i meni je to mnoooooogo sumnjivo,nema ni slika,niti bilo kakvih drugih inf.
Jedino sta odgovara istini bi bio serijski broj 

- Haralampije
Ako je to taj iz oglasa,mogu samo da kazem da je ovaj autenticniji original od njega

Tako se to radi.
- johnny_b_good
I sta na kraju ispade sa stradzom?
To je neka kanturina...nemoj ni da razmisljas o kupovini....