.. BoboKole man wrote:ja nisam besan i ti to dobro znas

Moderator: Trooper
.. BoboKole man wrote:ja nisam besan i ti to dobro znas
ima devojku, vec god. danaKole man wrote:Ortak vidim po tvojim postovima da si besan mnogo,veruj mi nadji devojku i zaljubi se u nju i nestace bes veruj miSid Vicious wrote:Stvarno ne znam ko napisa ovo tehnical Punk,wtf je to u *****,isto ako emo punk ta sranja ne psotoje,zna se sta je punk 3 rifa i cao a ne neka preseravanja mislim u ***** ode sve odo sad izmislit rinaka punk i objavit par bendova za koje niko nije cuo i rec ovi sviraju to ....
Protes the Hero ima sjajnih delova u vise pesama. Samo pesme nisu delovi. Jer da jesu zvali bi se pesme. A ne delovi. Ili tako nesto. U svakom slucaju, da budem precizniji, aranzmani su im ultra besmisleni. I pederasti, ko sto rece kolega.Cortex wrote:Po tebi.
A po meni, je ovo iznad jedina njihova dobra pesma.
Zar se to ne podrazumeva?Cortex wrote:Samo se ogradi da je to tvoje mishljenje i ne tvrdi to u apsolutnom smislu, i onda cu da se slozhim.
da li je to vas konacan odgovor?Rax13 wrote:Zar se to ne podrazumeva?Cortex wrote:Samo se ogradi da je to tvoje mishljenje i ne tvrdi to u apsolutnom smislu, i onda cu da se slozhim.Ima li objektivnog mishljenja, stava, forme uopshte?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests