50-110
recimo da mogu u bg. da kupim ove zice (da li su se pojavile u prodaji) ?
G,D i A zice bi bile previze zategnute... ne bi pomoglo ni stelovanje vrata..
zar ne ?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Povlacim ovo sto sam rekao, danas sam dobio bas nazad sa setupa...ovo je savrseno, lepo su mi legle zice i zvuk mi se mnogo svidja. Zahvalio bih se Delakroi na dobroj preporuci!delakroA wrote:pa trazio sifiti93 wrote:Ja sam uzeo danas ove GHS Boomers 40-95. Nisam znao da je ovo 40 bas toliko tanko. xD
želim ove žice (mislim da ih nema u BGu)faks wrote:
50-110
recimo da mogu u bg. da kupim ove zice (da li su se pojavile u prodaji) ?
G,D i A zice bi bile previze zategnute... ne bi pomoglo ni stelovanje vrata..
zar ne ?
the bassman wrote:Evo i ja da kazem nesto na tu temu: Kratko i jasno,najbolje zice za bass su nove zice! To je neki moj zakljucak posto sam do sada koristio nekih 15-20 razlicitih marki,neke sam toliko placao da to vise nema veze sa mozgom i na kraju krajeva skontao da treba koristiti prosecno povoljne zice i menjati ih sto cesce,jer kad se prljavstina uvuce u zice ne igra veliku ulogu koje su marke,jednostavno izgube spiceve,a da ih kuvam u bikarboni sodi me bas mrzi,radio sam to ranije ali...
gricko wrote:pazi šabana marića koji je zastupnik i za d'addario i za rotosound i koji imam samo staight varijante. roto66 i tačka. gde je 77, gde je 88.... ovo je metalska zemlja - mislio sam da makar ima steve harris set..... kad ono - djura.... ne daj bože da neko poželi da svira la bella james jamerson žice ili thomastik infeld!? slučajno da mu ne padne na pamet....
---
letos sam zvao marića da vidim da li je dobio rotosound nexus žice. i pošto u prodavnici uopšte nisu znali o čemu se radi - prebace me u administraciju. pitam da li će dobijati, da li su naručili. a oni mi odgovaraju da "nemaju nameru jer to ovde niko ne kupuje". pa ne može niko ni da kupuje kad žica pojavila pre dva meseca!!!!! kakvi bolidi....
definitivno se slazem sa ovim...u poslednjih godinu dana sam promjenio 6-7 pakova zica...a kad sam kupio FastFret to je samo produzilo njihov rok trajanja...kuvati ih se ne isplati...jer se brzo zaprljaju...the bassman wrote:Evo i ja da kazem nesto na tu temu: Kratko i jasno,najbolje zice za bass su nove zice! To je neki moj zakljucak posto sam do sada koristio nekih 15-20 razlicitih marki,neke sam toliko placao da to vise nema veze sa mozgom i na kraju krajeva skontao da treba koristiti prosecno povoljne zice i menjati ih sto cesce,jer kad se prljavstina uvuce u zice ne igra veliku ulogu koje su marke,jednostavno izgube spiceve,a da ih kuvam u bikarboni sodi me bas mrzi,radio sam to ranije ali...
Pa nisi ti lepo procitao ovaj moj tekst, ja sam rekao prosecne, ne najjevtinije, sto znaci 30-40 eura, a kad pricam o skupim zicama, mislim na one od 100 i vise eura.MaxOnBass wrote:aj du not agri sa ovim oko "samo nove zice su dobre zice"... stavi nove Framuse od 1000 kinti i stavi Elixire/EMPove koje si koristio mesec dana.. da je tako kao sto ti kazes, u prodaji bi bilo samo zica ispod 2000 din. right? ali to sto ti kazes moze se primeniti na ljude koji ne izlaze na svirke i ne idu da se snimaju.. kod kuce ti je ono kao jej nove zice ali kad dodjes na veliko ozvucenje ili studio onda tek skontas kako sta zvuci... (ne prozivam te nista, samo kazem kako je meni bilo) sto se tice svega toga sto si rekao jedino sto se tice feela se slazem, feel novih zica je poprilicno lep. also sto se tice kuvanja, alkohol mnogo bolje radi posao ali necu da idem u offtopik, ali to bi mogao da bude razlog zbog kojeg tako mislis (provuces ih kroz alkohol i imas jos 3/4 zivota sa punim visokima, kao da su nove, jedino sto je feel i dalje broken in)
Da, meni treba jedna za C, hm, to je tanje od G koje je standardno 40, koliko je to onda, 30, 35? Ili ako ima sestozicani pa odma da se veselimbleach wrote:i josh jedno pitanje:
ima li u BG-u da se kupi zhica za el bass na komad?
hvala unapred
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests