Naime,imam 22 godine i zenskog sam pola(da naglasim posto je nick malo konfuzan)i u 15 godini sam skontala da imam sluha.Pre toga sam bila operisana od istog.Ne znam kako,kad i zasto, uglavnom ortak koji se bavio muzikom me je podstakao na pevanje, ubedio da znam da pevam(sto je tacno..donekle) i ja sam pevanje zavolela vise no ista.Nisam htela da idem u muzicku.Iskreno,to me je malo smaralo.Htela sam da pevam u nekom bendu itd...znas kako to ide i imala sam nekoliko akcija,ali uglavnom bezuspesnih zbog neazurnosti i neodgovornosti ljudi.A i generalno nisam bas imala srece.Uvek kad je nesto po pitanju pevanja trebalo da se desi,sve se zezne nekako i bzvz.I tako ja verovah u svoje pevacke kvalitete dok nisam upoznala ljude koji se prof.bave muzikom i dok mi ne rekose sta valja a sta ne valja.Intonacija mi je navodno besprekorna i imam talenta,sluha...ali tehnika,tehnika i samo tehnika.Krenula sam na casove,ali pare su problem.Mada, kazu i da nisu posto ih nema
 ali avaj...Skontala sam nesto malo to sa disanjem,ali mi nije sustinski jasno sledece...Dok pevas,zapravo trebas da dises stomakom pri svakom udahu?Mislim,objasni mi sta je sustina tehnike,sta je ono od cega treba da krenem posle disanja?Kako sve to funkicionise?Ne moras da se smaras i da mi kucas ceo postupak videla sam da si to vec uradila!
 ali avaj...Skontala sam nesto malo to sa disanjem,ali mi nije sustinski jasno sledece...Dok pevas,zapravo trebas da dises stomakom pri svakom udahu?Mislim,objasni mi sta je sustina tehnike,sta je ono od cega treba da krenem posle disanja?Kako sve to funkicionise?Ne moras da se smaras i da mi kucas ceo postupak videla sam da si to vec uradila!  Ali samo sustinski mi reci,sta da radim da uvezbam tu tehniku i sta je ono od cega moram da krenem?
   Ali samo sustinski mi reci,sta da radim da uvezbam tu tehniku i sta je ono od cega moram da krenem?
 dobrodosla!!
  dobrodosla!!