Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Nyarlathotep
MF veteran

Re: Oprema Koju Imate

Post by Nyarlathotep » 06 Feb 2010, 01:33

kupio sam ovo fenomenalno govance u Mitrosu za 3300 kitnti. hromatski stimer koji sljaka na vibracije. presrecan sam sa njim. praktican je - ne uzima mesto na pedalbordu, niti se mora prebadati kabl u njega, jer se stimer kaci na glavu gitare i radi na vibracije, ne zvuk. onda lepo mozes utisati djitru dok se stimuje. odlicno radi i na spustenim stimovima. :D

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wSpjCmU6HWg&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wSpjCmU6HWg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Wolf
Metalhead

Post by Wolf » 06 Feb 2010, 02:10

hmm, tako nesto je imao moj komsija, samo sto je prodao sa gitarom... ::ranting::
dobra stvarcica, jer, kao sto kazes, ne treba mu kabel :D

jcm 800

Post by jcm 800 » 06 Feb 2010, 10:30

Rocket Roll wrote:
Odmah da vam kažem, deco, legende su istinite - to što su Džim & ekipa pravili u tih prvih deset godina, za glavu & ramena je iznad svega što sam do sada čuo. Najimpresivniji momenat: koliko god glasno bilo, nimalo ne smeta ni balansom ni drajvom. Tek kad tako nešto čujete, shvatite da je lampa samo deo recepta.

Nek' košta šta košta, ali tako današnje sprave prosto ne rade :cry:
Mislio sam da ovo nikad necu cuti od tebe...RESPECT!!! :bow: :bow: :bow:

Drago mi je da si i ti konacno priznao da Marshall nije zujalica, i da Jim nije 'prckao i pokvario originalni Leov dizajn'...Vec da je napravio legendu.
Sve dodje na svoje...Welcome to the Marshall tribe, brother. We welcome thee. :ziveli:

Eh, da ...Marshall rules! :metal:

Blingo

Post by Blingo » 06 Feb 2010, 10:43

Nyarlathotep wrote:kupio sam ovo fenomenalno govance u Mitrosu za 3300 kitnti. hromatski stimer koji sljaka na vibracije. presrecan sam sa njim. praktican je - ne uzima mesto na pedalbordu, niti se mora prebadati kabl u njega, jer se stimer kaci na glavu gitare i radi na vibracije, ne zvuk. onda lepo mozes utisati djitru dok se stimuje. odlicno radi i na spustenim stimovima. :D

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wSpjCmU6HWg&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wSpjCmU6HWg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Ovako nešto ima i Ashton, ali, čini mi se, za neke manje pare...Jedino,ne znam koliko je ovaj tvoj bolji... I ja se razmišljam o ovakvom štimeru, ali se bojim da će na svirkama da prolupa.

Aj javi kako se ponaša na svirkama, baš me interesuje! ;)

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 06 Feb 2010, 14:11

Nyarlathotep wrote:praktican je - ne uzima mesto na pedalbordu
Mali je taj gator a? :mrgreen:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 06 Feb 2010, 18:14

Opet ja...

ImageImage

U pitanju je silikonski FuzzFace
Iskreno, mislio sam da mi se nece svideti i da FF nije za mene ali sam se prevario. Veoma sam zadovoljan. Onaj trimpot iz GGG seme radi cuda. Razmisljao sam da mozda dodam tone pot i mozda to jos i uradim jednom ali mi se za sad i ovako jako svidja.

guv'nor

Post by guv'nor » 06 Feb 2010, 18:52

Funkomat wrote: silikonski FuzzFace
Iskreno, mislio sam da mi se nece svideti i da FF nije za mene ali sam se prevario.
Dobrodošao u klub! :obrve: :ziveli:

whosyourdaddy

Post by whosyourdaddy » 06 Feb 2010, 19:03

Funkomat wrote:Opet ja...

ImageImage

Iskreno, mislio sam da mi se nece svideti i da FF nije za mene ali sam se prevario. Veoma sam zadovoljan. Onaj trimpot iz GGG seme radi cuda. Razmisljao sam da mozda dodam tone pot i mozda to jos i uradim jednom ali mi se za sad i ovako jako svidja.
Hey funk, gde si nabavio ove NSC (china) kutije? Banzai? (u tom slucaju daj link) Cuo sam da su jeftinije i od eddystone-a....
Je l si sam radio pcb? kako ti ide? :)

BTW i ja sam napravio jedan isti samo drugaciji je pcb i tranz link...

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 06 Feb 2010, 19:15

guv'nor wrote:
Funkomat wrote: silikonski FuzzFace
Iskreno, mislio sam da mi se nece svideti i da FF nije za mene ali sam se prevario.
Dobrodošao u klub! :obrve: :ziveli:
:ziveli:
whosyourdaddy wrote:
Funkomat wrote:Opet ja...

ImageImage

Hey funk, gde si nabavio ove NSC (china) kutije? Banzai? (u tom slucaju daj link) Cuo sam da su jeftinije i od eddystone-a....
Je l si sam radio pcb? kako ti ide? :)

BTW i ja sam napravio jedan isti samo drugaciji je pcb i tranz link...
http://www.banzaimusic.com/Enclosure-DC-B.html
Ista je kao hammondova samo 3e jeftinija.
Ja sam pravio PCB. :) Zao mi sto nisam ranije poceo sam da ih pravim. Mnogo manje para.

Probaj ovu foru sa trimpotom. Mnogo doprinosi zvuku. Moze jako lepo da se pogodi zvuk koji ti najvise odgovara.
Inace, prvo sam napravio vero plocicu bez trimpota i tako nisam bio odusevljen zvukom. Ovako je mnogo bolje.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 06 Feb 2010, 23:27

Ok. Znao sam da postoje auto wah-ovi i slichno, ali razmishljam ja, shta ce pa kojqrac to ikome?! Ako ocu wah kupicu shto bolji wah. Medjuuuutim :D, danas sam doshao u posed sledece pedale(VOX Wah Made in Japan):

Image

totalno sluchajno! Za najsmeshnije pare ikada. Kad je to meni jedan lik ukljuchio kao aaaajde da probam, kez mi se nije skidao sat vremena, to je TAJ ton Pat MArtino sa albuma Joyous Lake, koliko je samo genijalna i ludachka pedala!
Neverovatni tonovi se mogu izvuci, kako predivno reaguje na tone pot gitare, a u saradnji sa overdrivom dobjaju se veoma blesavi fuzz zvuci, ma svashta se mozhe dobiti, vrhunski shit jbt! Najjache je kako deluje na dinamiku, kad pipkash zhice trzalicom potpuno je sve clean, a kolichina wahiranja i ludila zavisi od toga koliko se izhivljavash nad zhicama :lol:

Nisam nashao nijednu sliku pedale na netu, ovo sam ja slikao. Zna li neko neshto o ovome? Deluje uber vintage. Ja presrecan :mrgreen:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 06 Feb 2010, 23:31

Al je gotivna kutija!
Cestitam! :ziveli:

guv'nor

Post by guv'nor » 07 Feb 2010, 00:49

Kakav si kralj bratori, krenuo si da ih ređaš nenormalnom brzinom! :D
U zdravlje da ih sviraš i da ih skupiš još mnoooogo! :ziveli:
Zna li neko neshto o ovome?
http://www.effectsdatabase.com/model/vox/vshaped/1904

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 07 Feb 2010, 00:56

Čestitam :ziveli:
Cortex wrote:Zna li neko neshto o ovome? Deluje uber vintage. Ja presrecan :mrgreen:
VOX serija 1900, pravio ih je Guyatone. Ako proguglaš "VOX 1904 Wah", naći ćeš puno informacija o njoj.

Image

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 07 Feb 2010, 01:19

Evo i ja se malko obnovio :mrgreen:

Image

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 07 Feb 2010, 01:41

OooooooOOoo, Corsair! Kastom Šop Limited Edišn :D

Post Reply