Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Wild Child
Re: Oprema Koju Nemate
^ ^ haha
- whosyourdaddy
Ovo cu morati da imam kad tad

- Hillybilly
Funkomat wrote:Ovo cu morati da imam kad tad

Ovo je po meni jedno od najvecih sr**a ikada napravljenih.DzOnI123 wrote:
- roots unite
meni apsolutno suprotno. genijalna stvar koja ne treba da zameni gitaru, vec da gitaristima priblizi midi bez latencyja i sa intuitivnom real-time kontrolom parametara na touchpadu, nesto sto obicne gitare sa midi pickupom ne mogu biti. ableton + gomila vstja + behringer FCB1010 + neka fina midi klavijatura sa dosta slidera i rotary encodera + lapop + firewire audio interfejs + OVO = one man show ili uzasno pojednostavljena produkcija, otherworldly zvuci, apsolutna kontrola . prva stvar gitarskog oblika koja obecava jos od elektricne gitare.Stanko wrote:Ovo je po meni jedno od najvecih sr**a ikada napravljenih.DzOnI123 wrote:

Ovo nikako ne moze da zameni elektricnu djitru , ali je mnogo dobra stvar za efekte ... Ja sam bio odusevljen kada sam video snimak na youtubeu !
Pretpostavljam da olaksava posao u home produkciji, ali nista bez zive sirkeandrej] wrote:meni apsolutno suprotno. genijalna stvar koja ne treba da zameni gitaru, vec da gitaristima priblizi midi bez latencyja i sa intuitivnom real-time kontrolom parametara na touchpadu, nesto sto obicne gitare sa midi pickupom ne mogu biti. ableton + gomila vstja + behringer FCB1010 + neka fina midi klavijatura sa dosta slidera i rotary encodera + lapop + firewire audio interfejs + OVO = one man show ili uzasno pojednostavljena produkcija, otherworldly zvuci, apsolutna kontrola . prva stvar gitarskog oblika koja obecava jos od elektricne gitare.

Ovo je upravo osmisljeno sa namerom da se koristi live...
U kuci ti uopste nije bitno kakav kontoler imas (samo sto vise potenciometara).
Nemam pojma, mozda bih promenio misljenje kad bih je uzeo u ruke. Al za sada mi je antipaticnaMUzzY wrote:Ovo je upravo osmisljeno sa namerom da se koristi live...

Odlicna fora sa p90 u neck-u.whosyourdaddy wrote:
http://www.framus.de/modules/produkte/p ... 1493&cl=EN
i jedan Plek®-machine da zaradim pare
-

Sjajno ime za ovakvu gitaru !