DA POZDRAVIM

Post Reply
ToTaL'

DA POZDRAVIM

Post by ToTaL' » 21 Nov 2007, 10:59

Pozdrav svima.Novi sam clan,malo cu vas citam,poslije i sam komentarishem.Forum izgleda odlicno,nadam se mnogo toga nauciti .Zanima me sve u vezi pjevanja,jer clan sam grupe ToTaL',a koga zanima mozda i pogleda nashu stranicu..uzivo svirke..recording..i.t.d na:
http://www.totalband.net.
O.K. za sada toliko..zurim da "prelistam" forum..pa se "pishemo" narednih dana..

ToTaL'

Post by ToTaL' » 21 Nov 2007, 11:22

http://uk.youtube.com/watch?v=Q5CWsFaVnWM

Za one koji razumiju Engleski... odlican link na you tube gdje "tip" govori o "pjevanju". Bilo bi sjajno kada bi neko "kompetentan",napravio ovako neshto i na nashem jeziku.Mislim da bi posjecenost bila ogromna..

http://www.youtube.com/profile?user=Total70

Na ovom linku se mogu naci i druga videa o pjevanju( pod favorites)

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 21 Nov 2007, 11:34

Kao prvo DA TI POZELIM DOBRODOSLICU NA FORUMU... nadam se da cemo se lepo druziti...
Kao drugo da pohvalim izbor pesama tvog benda... odavno nisam cuo Atomsko skloniste u izvodjenju nekog drugog sem Njih samih.... Azre takodje!!!

Sto se tice pevanja... za to je zaduzena nasa koleginica Tenebra..pa ako ona im vremena... why not..

Fascinantna mi je i cinjenica da ste se nasli u SAN FRANCISKU!!!!....

Dakle VELIKI POZDRAV I PUNO USPEHA U DALJEM RADU!!!

ToTaL'

Post by ToTaL' » 21 Nov 2007, 11:39

Najljepshe hvala za dobrodoslicu..Nadam se da necu prekrsiti niti jedno pravilo foruma i da ce mo imati sjajno druzenje..Evo,vec neko vrijeme provodim na forumu citajuci i..UZIVAM..Pitanja i razgovori ce doci sami po sebi...a administratori c e pomoci koliko mogu..

Tenebra

Post by Tenebra » 21 Nov 2007, 12:23

wowow!!! :)

oni linkovi su odlicni!

hvala na informaciji! :)

razmisljala sam jos ranije da napravim nesto slicno..ali sam uvek htela da to bude sveobuhvatno, da mogu da otpevam bilo sta i bilo kako - jednostavno smatram da jos uvek nisam dovoljno kompetetna za tako nesto :/
a ko zna..mozda jednog dana :)

ono sto je bezveze jeste da bi svi kompetentni ljudi ovo uradili, pod uslovom da dobiju poprilicno para :/

ToTaL'

Post by ToTaL' » 23 Nov 2007, 09:56

O.K. Sada sam vec poprilicno upoznat sa forumom..Pa ti si savrseno kompetentna da zapocnes nesto slicno na you tube..Moglo bi se to uvezati sa ovim,tako da bude sastavni dio foruma..

milosch

Re:

Post by milosch » 04 Oct 2008, 16:12

ToTaL' wrote:Pa ti si savrseno kompetentna da zapocnes nesto slicno na you tube..Moglo bi se to uvezati sa ovim,tako da bude sastavni dio foruma..
Ja se u potpunosti slazem.

pipistrello

Re: DA POZDRAVIM

Post by pipistrello » 04 Oct 2008, 16:37

I ja se u potpunosti slazem…trebalo bi tako nesto da napravis…Imas znanje,a verujem imas i glas…nemoj da se bojis ljudi koji ce da gledaju u kojoj ti je stotinki pala intonacija ili kad ti glas nije zvucao savrseno…takvi ljudi ce i da te slusaju samo da bi posle pametovali,dok onima koji ce zaista hteti od tebe da nauce nesto, ces puno pomoci.
Pozdrav! :wink:

ToTaL'

Re: DA POZDRAVIM

Post by ToTaL' » 06 Oct 2008, 03:12

I..hoce li biti neshto !?

Post Reply