HELP!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Chord-Master
- MF veteran
I ja bih kupio polovnu ali necu da predjem pola srbija pa da dodjem i zateknem gitaru u uzasnom stanju. Uzasnijem nego sto sam mislio. Inace jedan moj drug, 7 god stariji od mene(lol) ima Meksickog Fendera... Pito sam ga dal bi ga prodao al on se nesto premislja. Kaze da ju je platio 450 eura polovnog. Ali meni nije bitno zato sto znam da je gitara dobro ocuvana.
Ali jedini problem je to
sto nemam para... 

- Chord-Master
- MF veteran
- tyler durden
- MF veteran
- Chord-Master
- MF veteran
U Mitros Musicu po meni imaju bolji izbor gitara, nego u Skymusicu.
Imaju i Yamahe, ali nisam siguran za Pacifice, a inace su generalni zastupnici Fendera.
Pa Aria STG-003 je kao sto vidis kopija Fendera Stratocastera, a PE-SPT je kopija Les Paul-a, tako da pretpostavljam da su razlike kao izmedju originalnog Stratocstera i Les Paula, iako je ovo daleko, daleko od originala.
Veruj mi, Pacifica je bolja gitara od te Arije STG, a za PE seriju zaista ne znam kakva je, ja sviram Ariju, ali iz XL serije.
Imaju i Yamahe, ali nisam siguran za Pacifice, a inace su generalni zastupnici Fendera.
Pa Aria STG-003 je kao sto vidis kopija Fendera Stratocastera, a PE-SPT je kopija Les Paul-a, tako da pretpostavljam da su razlike kao izmedju originalnog Stratocstera i Les Paula, iako je ovo daleko, daleko od originala.
Veruj mi, Pacifica je bolja gitara od te Arije STG, a za PE seriju zaista ne znam kakva je, ja sviram Ariju, ali iz XL serije.
- Chord-Master
- MF veteran
Upravo sam pogledao, mada ja ne mogu da odlucim umesto tebe, a i nikada nisam svirao Yamahu... al' hajde da ti dam neki malo opstiji savet... ja bih na tvom mestu uzeo neku sa obe vrste magneta (to su ove stratolike, ove sto lice na telecastera imaju po jednu vrstu), jer to je obicno najbolje, posebno za prvu gitaru...
Znam da su Pacifica 012 i 112 dobre, ali najbolje je da ti odlucis, isprobaj ih sve pa odluci.
Znam da su Pacifica 012 i 112 dobre, ali najbolje je da ti odlucis, isprobaj ih sve pa odluci.
- Chord-Master
- MF veteran
Pacifica je OK gitara a za početnika i više od toga. Služiće te dobro godinama a posle može da ti bude vrlo dependable second axe.
E sad nešto što nema veze sa gitarom. Nemoj pisati post za postom. Tome služi opcija "Izmeni" u gornjem desnom uglu kod svakog tvog posta pa kad se setiš nečega što si izostavio u prethodnom postu, dodaj u isti taj. Ovako je malo nepregledno.
Cheers.
E sad nešto što nema veze sa gitarom. Nemoj pisati post za postom. Tome služi opcija "Izmeni" u gornjem desnom uglu kod svakog tvog posta pa kad se setiš nečega što si izostavio u prethodnom postu, dodaj u isti taj. Ovako je malo nepregledno.
Cheers.
- Chord-Master
- MF veteran